Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Το Ισραήλ πέτυχε τους στόχους του!

Αναστολή των πολεμικών επιχειρήσεων ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Ισραήλ, αφού όπως δηλώνει ανώνυμη κυβερνητική πηγή, θα κηρύξει μονομερή εκεχειρία (διμερής ήταν άτοπη αφού η αντίσταση της Χαμάς ήταν ίσα, ίσα για την τιμή των ρουκετών) καθώς επιτεύχθηκαν οι στόχοι του.
Ήτοι: Χτύπημα σε τουλάχιστον ένα κτήριο του Ο.Η.Ε., δύο σχολεία και ένα νοσοκομείο καθώς και ισοπέδωση τουλάχιστον του ενός τρίτου των οικισμών συμπεριλαμβανομένων των Τζαμιών. Ώθηση στις τιμές των μετοχών πολεμικών βιομηχανιών στο χρηματιστήριο της Wall Street, οι οποίες παρουσίαζαν πτώση μετά την εκλογή Ομπάμα. Συσπείρωση της εκλογικής βάσής του κυβερνώντος κόμματος εν όψη εκλογών. Nα προλάβει χτύπημα στη Χαμάς πριν την αλλαγή της Αμερικανικής προεδρίας καθώς οι προθέσεις του νέου προέδρου είναι ακόμη άγνωστες. Επίδειξή νέων οπλικών συστημάτων προς ενδιαφερόμενους αγοραστές. Συγκράτηση των τιμών του πετρελαίου (με την ευλογία των Αράβων). Δοκιμή υπομονής – νεύρων, αναγνώριση προθέσεων και επιπέδου συνεργασίας γειτονικών και μη χωρών και εκφοβισμό γειτονικών χωρών οι οποίες είχαν χαλαρώσει υπερβολικά τελευταία. Ενώ τέλος καλοδεχούμενη είναι και η όποια εξόντωση μελών της Χαμάς καθώς και αμάχων εφόσον δεν βρίσκονται φωτορεπόρτερ ή άλλοι ανταποκριτές κοντά.
Μείνετε μαζί μας, ακολουθούν οι πρώτες αντιδράσεις από τη πλευρά της Χαμάς. “Δεν δεχόμαστε να σταματήσουν να μας σκοτώνουν.” και “Θα βάλουμε όσα αρτιμελή παιδιά έμειναν ζωντανά, ασπίδες και θα συνεχίσουμε μέχρι τελικής τους πτώσης!” μερικές από τις πρώτες δηλώσεις του Προέδρου της Χαμάς (σ.σ. ο οποίος δεν βρίσκεται καν μέσα στη Γάζα).
Σε ένδειξη αδιαφορίας, χιλιάδες κόσμου και απλές κυβερνήσεις, συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.



(εικόνα από flickr)

2 σχόλια:

Orestis είπε...

Καλώς τ' αρχ...ια μας τα δυο.
να σε πω μεγάλε. Σε περίπτωση καταδίκης του σκατόψυχου (του Πλεύρη, καλά κατάλαβες) θέλω να ξαναπεράσεις και να τη δημοσιεύσεις. Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνω εγώ σε όλα σου τα ποστ. Αυτά που έχεις γράψει και αυτά που θα γράψεις, συν σε όποιο θέμα άλλου μπλογκ σε πετυχαίνω.
ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ!

Κώστας Πλεύρης: “Νίκησα τον εβραιοσιωνισμό” !!! είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.