Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Προ-κύρηγμα Επαναστατικού Αγώνα.

Υπόσχεση ότι θα συνεχίσει τους θεατρινισμούς του, έδωσε σήμερα ο επαναστατικός αγώνας υποσχόμενος ότι θα βάψει με νέο αίμα τα χέρια του για το καλό όλων μας, τη στιγμή που οι πάντες και των αντιεξουσιαστών συμπεριλαμβανομένων, αποκηρύσσουν την τρομοκρατία.
Οι μάγκες της οργάνωσης αυτής σε ένα παραλήρημα (κήρυγμα) αρκετών σελίδων, προσπαθούν να μας πείσουν για τα κίνητρά τους και να δικαιολογήσουν την απόφαση που πήραν μόνοι τους, να δράσουν για το καλό όλων μας.
Επανάσταση δεν είναι να κρύβεις το κεφάλι και να καταστρέφεις, ούτε να σκοτώνεις άνανδρα και ύπουλα. Η επαναστάσεις, ακόμα και οι ένοπλες, γίνονται επώνυμα είτε στους δρόμους και τις πλατείες είτε μέσα από τις φυλακές. Αν η επανάστασή σου δεν έχει τη μαζικότητα που επιθυμείς και αναγκάζεσαι να φορέσεις κουκούλα ή να γίνεις τρομοκράτης τότε απλά δεν πρόκειται για επανάσταση!
Κάποιος, πράγματι μπορεί να ταυτιστεί με μερικά από αυτά που γράφουν και εγώ πιστεύω ότι έχουν δίκιο όταν γράφουν ότι η ιεράρχησή της ανθρώπινης ζωής βασίζεται πλέον σε ταξικά στοιχεία, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι με το να σκοτώνεις μαφιόζικα είναι ποτέ δυνατό να ξεκινήσεις ένα επαναστατικό κίνημα ή να βελτιώσεις την παθογένεια του πολιτικού συστήματος αυτής της χώρας, που πιο πολύ ευνοείται, παρά συνετίζεται με αυτές τις πράξεις. Δεν μπορείς μαζί με τα ξερά να καις και τα χλωρά και να απαιτείς και από τους λίγους καλούς μπάτσους να φύγουν από την αστυνομία. Ξέρουν ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και το κάνουν απλά για να αισθάνονται οι ίδιοι λιγότερες τύψεις.
Τα πιο αστεία όμως κομμάτια είναι αυτά που μας περιγράφουν το πόσο χαλαρά πήγαν και έκαναν τις δύο επιθέσεις, χωρίς να αγχώθουν να φύγουν, ή μη συλληφθούν, λες και ή είχαν μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό τους ή ήταν πρόθυμοι να γίνουν και μάρτυρες για τον αγώνα τους! Περιγράφουν τους αστυνομικούς σαν κότες επειδή μετά τους πυροβολισμούς έτρεξαν να καλυφθούν, ενώ οι ίδιοι ήταν πολύ άντρες όταν πήγαν και καθάρισαν τον ειδικό φρουρό μόνο του στη σκοπιά για να του πάρουν τα όπλα! Είμαι σίγουρος πώς κάπου εκεί που έκαναν τις επιθέσεις άφησαν και τις φραπεδιές τους!
Καταλάβετε καλά ότι δεν θέλουμε προστάτες, δεν θέλουμε δολοφόνους, δεν θέλουμε μαφιόζους να σκοτώνουν για λογαριασμό μας, δεν θέλουμε κανέναν να μας σπρώχνει στην επανάσταση λες και είμαστε παιδάκια που περιμέναμε να μας πάρετε από το χέρι. Αν κάτι είναι στραβό θα προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε, βάζοντας πάνω απ' όλα την αξία της ανθρώπινης ζωής και μετά όλα τ' άλλα. Δεν χρειάζεται να σκοτώσουμε για να κάτσουμε να σκεφτούμε και να γράψουμε σε προκηρύξεις τα αυτονόητα.
Και αν, παλικαράκια του “επαναστατικού αγώνα”, τύχει και διαβάζετε το κείμενο αυτό, ή άλλο παρόμοιου ύφους και νιώθετε θυμωμένοι και τσαντισμένοι γιατί είμαστε “αχάριστοι” και δεν εκτιμάμε τον κόπο που κάνατε και τον κίνδυνο που μπήκατε, με όλες αυτές τις ενέργειές σας, επειδή δεν τις εγκρίνουμε και αντίθετα τις κατακρίνουμε. Καλά θα κάνετε να το χωνέψετε και να σταματήσετε, γιατί έτσι ακριβώς είναι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: