Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Πώς τα στρουμφάκια και άλλα κινούμενα σχέδια άλλαξαν τον κόσμο!

Τα στρουμφάκια έφτιαξαν και δίδαξαν στα παιδιά την ιδανική κομουνιστική κοινότητα, ο Χ-man ήταν γκέι και στο πεντάγωνο συμβουλεύτηκαν εκτενώς τους G.I. Joe πριν επιτεθούν στο Αφγανιστάν. Αυτές και άλλες αποκαλύψεις σε αυτό το άρθρο που βρήκα τυχαία σήμερα: How the Smurfs (and Transformers and He-Man and April O'Neil) changed the world,
από το Under the News.



Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Βατοπεδίου! Στο αρχείο η υπόθεση τη Δευτέρα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες (όπως πάντα), τη ερχόμενη Δευτέρα τόσο η αρμόδια επιτροπή της Βουλής όσο και η Δικαιοσύνη θα θέσουν την υπόθεση στο αρχείο αναγνωρίζοντας ότι όλα έγιναν νομότυπα και σωστά! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίσημη εξήγηση θα είναι ότι απλά ήταν μια παρεξήγηση, ενώ οι πηγές μας αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονταν ήταν τόσα πολλά και από τα δύο μεγάλα κόμματα, που απλά αποφάσισαν να τα παρατήσουν και να κουκουλώσουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση θα ζητήσει συγνώμη από τη μονή Βατοπεδίου και τον ηγούμενο Εφραίμ, θα κηρύξει τη λίμνη Βιστωνίδα δημόσια ιδιοκτησία και θα αναγνωρίσει όλες τις άλλες εκτάσεις που εμπλέκονται στην υπόθεση ως κυριότητα της μονής. Μάλιστα ο πρόεδρος της δημοκρατίας μετά από εισήγηση του ίδιου του πρωθυπουργού, θα απονείμει μια σειρά από μετάλλια στον ηγούμενο Εφραίμ ο οποίος σαν σύγχρονος Ρομπέν των δασών έκλεβε από όλους και (σύμφωνα με τον ίδιο) τα έδινε στους φτωχούς.

Τέλος ο ηγούμενος μετά το κλείσιμο της υπόθεσης και μιας σειράς από συνεντεύξεις που θα ακολουθήσουν, σκοπεύει να ιδρύσει το “Vatopedi Postgraduate School of Εconomics” το οποίο θα προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές σε πτυχιούχους εκκλησιαστικών σχολών, ελληνικών ή ξένων. Την ίδρυση της σχολής θα ανακοινώσει επίσημα στην ομιλία την οποία θα δώσει, σε ένα μήνα περίπου, σε εκδήλωση που οργανώνει ο όμιλος ελληνικών τραπεζών, στην οποία είναι ήδη καλεσμένος σαν κεντρικός ομιλητής και το θέμα της εκδήλωσης είναι “Πετυχημένα μακροοικονομικά μοντέλα, αυξήσεις των εσόδων και των αποθεματικών σε καιρούς δύσκολους και κατά πόσο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.

Μείνετε μαζί μας, έπονται και άλλες αποκαλύψεις! Άγιο σκέφτεται να ανακηρύξει η εκκλησιά της Ελλάδος τον Χριστόδουλο!



(ιδού το επίμαχο της Βιστωνίδας κάγκελο... και τα δύο για την ακρίβεια)




Κυριακή γιορτή και blogging!

Πλέον μόνο τις Κυριακές μπαίνω. Ανεβάζω κάτι που έγραψα εχθές και πάω να δω τι παίζει.
Πρέζα σου έρχομαι!!! Έχεις ανεβάσει μόνο 59 θέματα από την τελευταία φορά που μπήκα!

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Νέες αποκαλύψεις για τη συνομωσία της οδοντόπαστας!

Πρώτοι εμείς εδώ αγαπητοί αναγνώστες σας αποκαλύπτουμε το μεγαλύτερο στοματικό σκάνδαλο ποτέ! Απ’ ότι φαίνεται εκτός από τις αεροπορικές εταιρίες οι οποίες ψεκάζουν από τα πολιτικά αεροσκάφη που διαθέτουν τους πληθυσμούς με Α.Β.Ε. (Αέρια Βραδείας Ευθανασίας) κατά παραγγελία από τις κυβερνήσεις διαφόρων κρατών, σε ανάλογες συμφωνίες έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια και εταιρίες παραγωγής οδοντόπαστας!




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι εταιρίες διοχετεύουν στα σωληνάρια οδοντόπαστας χημικές ουσίες οι οποίες είτε οδηγούν σε αργό αλλά οπωσδήποτε πρόωρο θάνατο, είτε σε αποχαύνωση ή ευφορία τους χρήστες προκείμενου να ελέγχουν μαζικά τους πληθυσμούς ή να τους σκοτώνουν πριν προλάβουν να βγουν στη σύνταξη για εξοικονόμηση χρημάτων στα ασφαλιστικά ταμεία. Στην πρώτη περίπτωση, οι ουσίες που περνούν στον οργανισμό σε συνδυασμό με τις αυστηρές εντολές για πλύσιμο στην αρχή της ημέρας με το που ξυπνά κάποιος επιτυγχάνουν την καταστολή των ατόμων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ στη δεύτερη περίπτωση οι ουσίες οδηγούν σε βεβαιωμένο θάνατο ο οποίος μπορεί να προκληθεί τελικά από ένα πλήθος διαφορετικών αιτιών (ανάλογα τη ζημιά και τις αντοχές του εκάστοτε ανθρώπινου οργανισμού) οι οποίες φαινομενικά είναι άσχετες με την οδοντόπαστα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εταιρίες έχουν έρθει σε συμφωνία με πολλά κράτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και σε πολλές περιπτώσεις, αλλά με σαφέστατα πιο ακριβό τίμημα, διαθέτουν στην αγορά και οδοντόπαστες δύο σε ένα που και σε σκοτώνουν και ταυτόχρονα σε κρατάνε αποχαυνωμένο μέχρι να πεθάνεις.




Σε ερώτησή μας, το γενικό χημείο του κράτους αλλά και δύο ανεξάρτητα εργαστήρια στα οποία απευθυνθήκαμε μας καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους καταναλωτές στην Ελλάδα αφού οι οδοντόπαστες που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν έχουν περισσότερα βλαβερά χημικά απ’ όσα έχουν και τα περισσότερα άλλα είδη που κυκλοφορούν στα σούπερ μάρκετ, ενώ σε δηλώσεις του σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς, τρεις τηλεοπτικούς και μία εφημερίδα ο κύριος Θεόδωρος Ρουσόπουλος διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του για παράνομη συναλλαγή με εταιρία οδοντόπαστας.

Δικαιωμένη, υγιέστατη και πλήρης διαύγειας δήλωσε ότι αισθάνεται η κυρία Παπαρήγα.







Ministry - No W & Wrong

Τους θυμήθηκα με αφορμή τις Αμερικανικές εκλογές.
Ελπίζω μόνο ο επόμενος να μην είναι σαν τον προηγούμενο...




If this is really living

Then why am I so unforgiving
Half the world is down the toilet
Half on its way

If I had a dollar for every time he hollers
Trust us with your hearts and minds
Or I'll make you pay

Trust me
Trust me

Ask me why you're feeling screwed
And I'll give you the answer
There's a Colon Dick & Bush
Justa hammerin' away

Ask me why you feel deceived
Stripped of all your liberties
It doesn't take a genius to explain
That today

Trust me
Trust me



You're wrong everytime
You're wrong everytime

What makes you think you've got a god-given right
For killing people in a needless fight
You're like a rapist with a target in sight
Democracy

Whoever told you that you were bright
The skull and bones the conservative right
You're like a plague turning day into night
Atrocity

You're wrong everytime
You're wrong everytime

What makes you think that you could start this mess
Then crawl away to a world you detest
You're fuckin' evil, but you couldn't care less
Conspiracy

What makes you think that we could ever believe
A major liar with a minor in greed
You make a profit of the people in need
Hypocrisy

You're wrong everytime
You're wrong everytime

Your time is coming and it won't be long
The bill of rights is now the bill of wrong
Already proven that you don't belong
In history

Your time is over - You'll be out on the street
What do you say to the people you meet
I saved the world because I didn't repeat
My policy