Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

A Perfect Circle - Counting Bodies Like Sheep To The Rhythm Of The War Drums



Don't fret precious I'm here, step away from the window
Go back to sleep
Safe from pain and truth and choice and other poison devils,
See, they don't give a fuck about you, like I do.

Count the bodies like sheep
Count the bodies like sheep

Counting bodies like sheep
To the rhythm of the war drums

Count the bodies like sheep

Go back to sleep
Go back to sleep

Counting bodies like sheep
To the rhythm of the war drums

Go back to sleep
Go back to sleep

Counting bodies like sheep
To the rhythm of the war drums

Go back to sleep
Go back to sleep

Counting bodies like sheep

Go back to sleep
Go to sleep
Go back to sleep
Go back to sleep
Go back to sleep

Counting bodies like sheep

Go back to sleep
Go back to sleep

Counting bodies like sheep

Go back to sleep
Go back to sleep

Counting bodies like sheep
To the rhythm of the war drums

Go back to sleep
Go back to sleep

Counting bodies like sheep
To the rhythm of the war drums

Go back to sleep
Go back to sleep

Counting bodies like sheep
To the rhythm of the war drums

I'll be the one to protect you from your enemies and all your demons
I'll be the one to protect you from a will to survive and a voice of reason
I'll be the one to protect you from your enemies and your choices son
They're one in the same, I must isolate you�
Isolate and save you from yourself�

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Διπλωματικό επεισόδιο με το όνομα της Ελλάδας!!!

Διπλωματικό επεισόδιο προκλήθηκε μεταξύ Ελλάδος και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά την απόφαση του Εμιράτου του Ντουμπάι να ονομάσει ένα από τα τεχνιτά νησιά, που βρίσκονται υπό κατασκευή, Ελλάδα!





Αμέσως αφού έγινε γνωστή η προκλητική αυτή κίνηση, όπως τη χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής κυβέρνησης, σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα της δεξιάς και της ακροδεξιάς, ο θρησκευτικός και παραθρησκευτικός κόσμος, η χρυσή αυγή και τα υπόλοιπα ανένταχτα φασιστοειδή αυτού του τόπου καθώς και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία όμως περίμεναν να δουν που θα γείρει η πλάστιγγα, πριν πάρουν θέση, καταδίκασαν αυτήν την αποτρόπαιη πράξη βεβήλωσης του ιερού ονόματος της ένδοξης χώρας μας προκειμένου να προσελκύσουν τουρίστες στα ψευτονησιά τους. Σε γραπτή δήλωσή του το ΛΑ.Ο.Σ. , τονίζει ότι αυτή η υπονόμευση και καπηλεία και δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη, ενώ ο αυτόκλητος εθνοπάτερ και διευθυντής του παραρτήματος της Εκκλησίας της Ελλάδος Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη, Άνθιμος, ήδη οργανώνει συλλαλητήρια, πορείες και ολονυκτίες έξω από την πρεσβεία των Η.Α.Ε., αφού σαν καλά πρόβατα, το ποίμνιό του δηλώνει πρόθυμο να τον ακολουθήσει μέχρι και σε σταυροφορία στο Ντουμπάι, σε αντίθεση με τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας που κρατά ποιο συγκρατημένη στάση και προτείνει προς το παρόν να πάμε μέχρι τη Χαβάη. Σε δηλώσεις προέβη και ο γνωστός φίλος του λόγου και εχθρός της λογικής Ζουρλάλης ο οποίος ζήτησε μέχρι να υπαναχωρήσουν τα Η.Α.Ε. η χώρα μας να προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο κάνοντας αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να αποζημιωθεί αλλά και να της αποδοθεί μέρος των κερδών από τη χρήση του ονόματος της αφού αυτή έγινε χωρίς την άδεια του κατόχου των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων, δηλαδή την ίδια. Τα Η.Α.Ε., από τη μεριά τους, υποστηρίζουν ότι αντίθετα με τις κατηγορίες της Ελλάδας, έδωσαν στο νησί αυτό το όνομα για να αποδώσουν φόρο τιμής στη χώρα μας και ότι αντίθετα, η κίνηση αυτή, θα αποτελούσε διαφήμιση για τον τουρισμό της. Ενώ φανερά ενοχλημένοι δηλώνουν ότι έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται άλλες ονομασίες για το νησί, που έχουν κατασκευάσει στο σχήμα της χώρας μας, μεταξύ των οποίων τα Μαλακιστάν, Μπουρδέλολαντ και Άι Σιχτιρ Γιουνανιστανλαντ.





Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Νέα έκδοση του εγχειρίδιου για μπλόγκερς και κυβερνοαντιφρονούντες!

Οι "ρεπόρτερ χωρίς σύνορα" ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους μια νέα έκδοση του "εγχειρίδιου για μπλόγκερς και κυβερνοαντιφρονούντες". Το εγχειρίδιο προσφέρει πρακτικές συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε ένα μπλογκ, πώς να δημοσιεύσετε άρθρα σε αυτό και πώς να το κάνετε να εμφανίζεται στις διάφορες μηχανές αναζήτησης. Δίνει πληροφορίες σχετικά με την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο και πρακτικές συμβουλές για το πώς να παρακάμψει κάποιος τυχόν κυβερνητικούς περιορισμούς της διαδικτυακής ελευθερίας. Για να κατεβάσετε το εγχειρίδιο πηγαίνετε στην ιστοσελίδα των ρεπόρτερ χωρίς σύνορα (εδώ) και πατήστε επάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο.



Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Απειλή οι ντελιβεράδες!

Όχι, η κυβέρνηση δεν φοβάται ούτε τις απεργίες των γιατρών ούτε των μηχανικών ούτε του δημόσιου τομέα ολόκληρου, όσο τρέμει την απεργία των ντελιβεράδων. Ολόκληρη η Ελληνική Οικονομία τρέμει συθέμελα! Απώλειες δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ για εκατοντάδες επιχειρήσεις και αγανάκτηση του κόσμου που θα μείνει χωρίς υπηρεσίες στην πόρτα του μια και έχει καλομάθει πια και βαριέται να κουνήσει τον κώλο του πιο πέρα από αυτή. Τα προβλήματα αναμένονται να είναι ιδιαίτερα οξυμμένα αφού όλος ο υπόλοιπος κόσμος που θα απεργεί και θα μείνει σπίτι του θα αναγκαστεί να παραγγείλει φαγητό απ’ έξω το οποίο όμως δεν θα υπάρχει κανείς να του παραδώσει. Ενώ το πρόβλημα θα ενταθεί και από τους ίδιους τους ντελιβεράδες, που θα κάτσουν σπίτι τους και θα κάνουν ακριβώς το ίδιο μόνο και μόνο για να δείξουν πόσο απαραίτητοι είναι. Κλείνοντας, για έλλειψη συντονισμού, αλληλεγγύης και ανευθυνότητα κατηγόρησαν τα διάφορα συνδικάτα το συνδικαλιστικό όργανο των ντελιβεράδων, επειδή δεν διάλεξε άλλη μέρα για τη δική του απεργία, ενώ πολλοί ιδιοκτήτες ταχυεστιατορίων αποφάσισαν τελικά να μην ανοίξουν καθόλου σήμερα.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Αίτημα του Λ.ΑΟ.Σ. για αναβίωση των πραγματικών Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέφθασαν στο blog, ο Λαϊκός ΑνΟρθόδοξος Συναγερμός, κατέθεσε, προ λίγων ημερών, αίτημα στο Υπουργείο Πολιτισμού με το οποίο ζητεί να γίνει αναβίωση των πραγματικών Ολυμπιακών Αγώνων. Το Λ.ΑΟ.Σ. με την επιστολή του ζητά να αναβιώσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες όπως ακριβώς ήταν στην αρχαιότητα, με τα ίδια αθλήματα, στις ίδιες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα πρέπει να αναστηλωθούν πλήρως και με τη συμμετοχή μόνο Ελλήνων αθλητών. Πας μη Έλληνας θα αποκλείεται από τους αγώνες ως βάρβαρος, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι απανταχού ανά τον κόσμο Έλληνες οι οποίοι θα περνούν πρώτα από ειδικό τεστ Ελληνικότητας dna. Χορηγοί θα δικαιούνται να μπουν μόνο Ελληνικές επιχειρήσεις, με Έλληνες ιδιοκτήτες, όχι μετοχοποιημένες και συγκεκριμένα μόνο αυτές που παράγουν Ελληνικά προϊόντα, ενώ δικαίωμα κάλυψης των αγώνων θα έχει μόνο η Ε.Ρ.Τ.
Την κίνηση αυτή επικροτεί και ο γνωστός τηλεσκουπηδοπωλητής Δ. Λυκόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι αγώνες αυτοί θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό αφού σε αυτούς θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές από το σύνολο των 250.000.000 Ελλήνων που κατοικούν στον πλανήτη, ενώ αναμένει να καταρριφθούν και πολλά από τα ρεκόρ των βαρβάρων που ως γνωστών υστερούν έναντι των Ελλήνων, τόσο νοητικά όσο και σωματικά.
Περιμένουμε με αγωνία την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού αφού ήδη μεγάλος αριθμός ατόμων έχει δηλώσει συμμετοχή, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός Δ. Βεργλής, ο οποίος όμως απείλησε ανοικτά ότι αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους αγώνες και στις γυναίκες (ειδικά σε αυτούς που θα τρέχει γυμνός), θα αναγκαστεί να τους μποϊκοτάρει.