Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Έκτακτη ανακοίνωση! Ανασχηματισμός ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση!

Ανασχηματισμός ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Μετά τις περσινές φωτιές και ειδικότερα μετά τα τελευταία γεγονότα βίας και καταστροφής σε όλη τη χώρα, ο πρωθυπουργός αφού είδε και απόειδε αποφάσισε, παραβλέποντας τη δική του ευθύνη και ανικανότητα, να μοιράσει τα υπουργεία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτός ο τρόπος έκρινε ότι ήταν ο πλέον ενδεδειγμένος προκειμένου να σταματήσει η ελεύθερη δημοσκοπηκή πτώση του ίδιου και του κόμματός του. Επιπλέον ακόμα και να ήθελε, πλέον όλα του τα μεγαλοκομματικά στελέχη κινδυνεύουν από κάποιο σκάνδαλο, έχουν λερωμένη τη γούνα τους και ακόμα δεν έχει μαθευτεί ή απλά είναι άχρηστα. Από την άλλη τα κανάλια και τα υπόλοιπα μμε, όλοι αναγνωρίζουν ότι μάχονται για το καλό όλων, για τη δικαιοσύνη, γνωρίζουν τα της οικονομίας και τα της υγείας, ενώ είναι τα πλέον κατάλληλα για να χειριστούν θέματα πολιτισμού και αθλητισμού.

Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας, το υπουργείο δικαιοσύνης πηγαίνει στον ΑΝΤ1 με επικεφαλής τον Νίκο Ευαγγελάτο, Το Υπουργείο Εσωτερικών πάει στο MEGA με επικεφαλής τον Γιώργο Πρετεντέρη και υφυπουργό σε θέματα ασφαλείας τον Πάνο Σόμπολο, το Υπουργείο Εξωτερικών στο ΣΚΑΙ με επικεφαλής τον Αλέξη Παπαχελά, το Υπουργείο πολιτισμού στο STAR και την Ελεονόρα Μελέτη, και το Υπουργείο Οικονομικών αναλαμβάνει ο ALPHA με επικεφαλής τον Γιώργο Αυτιά. Τέλος το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης πηγαίνει στο Μακεδονία TV, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην ΕΤ1, το Υφυπουργείο Αθλητισμού στη ΝΕΤ, το υπουργείο Παιδείας στο ΤηλεΑστυ και στο υπουργείο Εμπορίου στο MAD TV!

Μείνετε μαζί μας, ακολουθούν και άλλες αποκαλύψεις! Γιατί κάηκαν στο ψήσιμο τα σουτζουκάκια της κυρίας Ευλαμπίας! Ξένο δάκτυλο γειτόνισσας, η οποία πέρασε νωρίτερα για επίσκεψη φοβούνται οι συγγενείς, αφού η θερμοκρασία βρέθηκε 50 βαθμούς πάνω από το κανονικό χωρίς η κυρία Ευλαμπία να το θυμάται. Ηρεμία μέχρι να τελειώσει η έρευνα ζητά η Αστυνομία χωρίς να αποκλείει και το ενδεχόμενο το θύμα να βρίσκετε στα αρχικά στάδια του Αλτσχάιμερ.



(ένα από τα καινούρια υπουργικά συμβούλια εν ώρα δράσης!)

1 σχόλιο:

Αntidrasex είπε...

μια χαρά τα λες, και στα 3 ποστ...
είδικα σε αυτό με τη συμφωνια βιομηχάνων-αναρχικών.