Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Αναρχικοί στην υπηρεσία βιομηχάνων!

Λύση στα υποτιθέμενα οικονομικά τους προβλήματα φαίνεται ότι βρήκαν οι Έλληνες βιομήχανοι εμπνευσμένοι από τις τελευταίες διαδηλώσεις αφού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πολλοί από αυτούς έχουν ήδη έρθει σε επαφή με αναρχικούς των Εξαρχείων της Αθήνας, αναρχικούς της Θεσσαλονίκης και διάφορους εξτρεμιστές αριστερούς προκειμένου να διαδηλώσουν και να τους κάψουν εργοστάσια και καταστήματα έτσι ώστε να απολύσουν με μεγαλύτερη ευκολία εργάτες και να πάρουν αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρίες και κράτος. Οι πηγές μας, αναφέρουν ότι οι αναρχικοί έχουν απαντήσει θετικά στα αιτήματα των επιχειρηματιών με τον όρο ότι θα τους επιτραπεί να κάνουν και πλιάτσικο στις μονάδες και τα καταστήματα που θα λεηλατήσουν.

Οι μόνες αντιδράσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι από την πλευρά των δεξιών εξτρεμιστών, κατά κόσμο, ακροδεξιών, οι οποίοι κάνουν λόγο για ιδεολογικό ρατσισμό και δηλώνουν επίσης ικανοί να καταστρέψουν, με πρόσχημα αμερικανικά και ανθελληνικά συμφέροντα, επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.




Μείνετε μαζί μας, ακολουθούν και άλλες αποκαλύψεις. Στρατό σκέφτονται να στείλουν άλλα Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της Ελλάδας μπροστά στην ανικανότητα των Ελληνικών αρχών, στην ικανότητα των Ελλήνων άναρχων και τον κίνδυνο να εξαπλωθούν οι τελευταίες ταραχές και στις χώρες τους.




(φωτογραφίες παρμένες απ' κει που τις έκλεψα... δεν θυμάμαι που)

Δεν υπάρχουν σχόλια: