Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Νέες αποκαλύψεις για τη συνομωσία της οδοντόπαστας!

Πρώτοι εμείς εδώ αγαπητοί αναγνώστες σας αποκαλύπτουμε το μεγαλύτερο στοματικό σκάνδαλο ποτέ! Απ’ ότι φαίνεται εκτός από τις αεροπορικές εταιρίες οι οποίες ψεκάζουν από τα πολιτικά αεροσκάφη που διαθέτουν τους πληθυσμούς με Α.Β.Ε. (Αέρια Βραδείας Ευθανασίας) κατά παραγγελία από τις κυβερνήσεις διαφόρων κρατών, σε ανάλογες συμφωνίες έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια και εταιρίες παραγωγής οδοντόπαστας!




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι εταιρίες διοχετεύουν στα σωληνάρια οδοντόπαστας χημικές ουσίες οι οποίες είτε οδηγούν σε αργό αλλά οπωσδήποτε πρόωρο θάνατο, είτε σε αποχαύνωση ή ευφορία τους χρήστες προκείμενου να ελέγχουν μαζικά τους πληθυσμούς ή να τους σκοτώνουν πριν προλάβουν να βγουν στη σύνταξη για εξοικονόμηση χρημάτων στα ασφαλιστικά ταμεία. Στην πρώτη περίπτωση, οι ουσίες που περνούν στον οργανισμό σε συνδυασμό με τις αυστηρές εντολές για πλύσιμο στην αρχή της ημέρας με το που ξυπνά κάποιος επιτυγχάνουν την καταστολή των ατόμων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ στη δεύτερη περίπτωση οι ουσίες οδηγούν σε βεβαιωμένο θάνατο ο οποίος μπορεί να προκληθεί τελικά από ένα πλήθος διαφορετικών αιτιών (ανάλογα τη ζημιά και τις αντοχές του εκάστοτε ανθρώπινου οργανισμού) οι οποίες φαινομενικά είναι άσχετες με την οδοντόπαστα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εταιρίες έχουν έρθει σε συμφωνία με πολλά κράτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και σε πολλές περιπτώσεις, αλλά με σαφέστατα πιο ακριβό τίμημα, διαθέτουν στην αγορά και οδοντόπαστες δύο σε ένα που και σε σκοτώνουν και ταυτόχρονα σε κρατάνε αποχαυνωμένο μέχρι να πεθάνεις.




Σε ερώτησή μας, το γενικό χημείο του κράτους αλλά και δύο ανεξάρτητα εργαστήρια στα οποία απευθυνθήκαμε μας καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους καταναλωτές στην Ελλάδα αφού οι οδοντόπαστες που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν έχουν περισσότερα βλαβερά χημικά απ’ όσα έχουν και τα περισσότερα άλλα είδη που κυκλοφορούν στα σούπερ μάρκετ, ενώ σε δηλώσεις του σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς, τρεις τηλεοπτικούς και μία εφημερίδα ο κύριος Θεόδωρος Ρουσόπουλος διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του για παράνομη συναλλαγή με εταιρία οδοντόπαστας.

Δικαιωμένη, υγιέστατη και πλήρης διαύγειας δήλωσε ότι αισθάνεται η κυρία Παπαρήγα.







1 σχόλιο:

Αntidrasex είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!