Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Οι νέες τάσεις της μόδας σε εθνικιστές – ναζί.

Οι νέες τάσεις στη μόδα των φασιστοειδών μας έρχονται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τις Η.Π.Α. και την Αυστρία. Βασικό χαρακτηριστικό της νέας τάσης της μόδας είναι η συμφιλίωση επιτέλους των φασιστών με την καταπιεσμένη θηλυκή πλευρά τους κάτι το οποίο αναμένεται να έχει σαφέστατο αντίκτυπο στις σχέσεις εθνικιστών και ομοφυλόφιλων, αφού απαλλαγμένοι πλέον από παλαιά στερεότυπα οι εθνικιστές μπορούν επιτέλους να σταματήσουν να διώκουν τους ομοφυλόφιλούς, να συνάψουν σχέσεις μαζί τους και να προσέξουν περισσότερο το σώμα τους και τον εαυτό τους γενικότερα.

Χαρακτηριστικά δείγματα της νέας αυτής τάσης είναι τα εθνικιστικά σελέμπριτις Στεφάν Πέτσνερ, ο οποίος μετά το θάνατο του αρχηγού του κόμματός του Γεργκ Χάιντερ, αποκάλυψε την … ιδιαίτερη σχέση που είχε μαζί του



και ο Paul Schlesselman ο οποίος από κοινού με τον Daniel Cowart σκόπευαν να ξεπαστρέψουν μερικές δεκάδες ανθρώπους στις Η.Π.Α. απλά και μόνο επειδή έτυχε να αρπάξουν λίγο παραπάνω στο γενετικό φούρνο της φύσης και να γεννηθούν σκουρόχρωμοι.


Όπως βλέπουμε και από την παρακάτω φωτογραφία, η νέα τάση της μόδας η οποία αναδεικνύει τα θηλυκά χαρακτηριστικά και τη θηλυκή πλευρά του φασίστα, επιτάσσει την αποφυγή και της παραμικρής έκθεσης στον ήλιο, χειμώνα καλοκαίρι, προκειμένου να καλλιεργηθεί αυτό το λευκό “καθαρό” χρώμα του δέρματος και να τονιστεί η αντίθεση με τα κόκκινα χείλη που όσο πιο λευκό το χρώμα του δέρματος τόσο πιο έντονα δείχνουν, με έντονα θηλυκά και σαγηνευτικά αποτελέσματα. Επίσης τα διάφορα τατουάζ σε ευμεγέθη σχήματα και όχι πια σε μικρογραφίες είναι μαστ, ενώ ο αγκυλωτός σταυρός τοποθετείται κατά προτίμηση στο δεξί χέρι της μαλακίας, αφού όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία είναι πολύ πιο γυμνασμένο και γραμμωμένο από το αριστερό.





Μείνετε μαζί μας, ακολουθεί αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις σεξουαλικές σχέσεις των κατοικίδιων με τα αφεντικά τους. Ποιοι ζητούν νομιμοποίηση της κτηνοβασίας και γιατί, αμέσως μετά τις διαφημίσεις.


Franz Ferdinand - Michael
(αφιερωμένο στον Πλεύρη και την παρέα του)





Δεν υπάρχουν σχόλια: