Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Έκτακτο ανακοινωθέν! Προσοχή στους εθνικούς μπαμπουλοφόρους!

Οι εθνικοί μπαμπουλοφόροι όπως αποκαλούνται αφού σαν κύριο όπλο τους έχουν κάθε είδους μπαμπούλα που πλασάρουν στα ανυποψίαστα θύματά τους προκαλώντας τον πανικό και σε κάποιους και μια ελαφρά σεξουαλική διέγερση, βλέπε sakisathens, αυτοί οι αδίστακτοι κρετίνοι που λέτε, έχουν κατακλύσει τη δημόσια ζωή της χώρας στηρίζοντας τη προπαγάνδα τους σε τρομολαγνικές πεποιθήσεις στερούμενες κάθε ρεαλιστικής σκέψης, κάτι το οποίο βεβαίως δεν είναι απαραίτητο αφού απευθύνονται κυρίως σε ανεγκέφαλους. Οι μπαμπουλοφόροι, αφού κατάφεραν με μικροπολιτικές τακτικές, (δήθεν αντάρτικό στο κόμμα που κατ’ ανάγκη ανήκαν αφού δεν υπήρχε τίποτα πιο δεξιό να ψηφίσουν) όταν ήρθαν οι κατάλληλες συνθήκες δημιούργησαν δικό τους κόμμα, απέκτησαν λόγο στη βουλή, για τον οποίο καυχιούνται ιδιαιτέρως και δεν παύουν να μας ζαλίζουν τα κλαμπάνια, που λένε, με κάθε είδους μπαμπούλα και φοβέρα που θα πέσει πάνω στα κεφάλια μας αν δεν αγαπάμε την πατρίδα μας όσο αυτοί.

Μάλιστα, έχουν ξεθαρρέψει τόσο που δεν ντρέπονται να κυκλοφορήσουν τη βλακεία τους δημόσια, ακόμα και στα τηλεοπτικά παράθυρα και μάλιστα είναι και περήφανοι για αυτή, βλέπε Άδωνη. Πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν γλυκιά και υπνωτιστική φωνή χαμηλών τόνων, βλέπε παππούς Πλεύρης, αλλά με την πρώτη ευκαιρία πολύ ευχαρίστως θα έπαιρναν το σκαλπ όσων έχουν αντίθετες απόψεις από αυτούς, βλέπε Χρυσή Αυγή.





Ιδιαίτερα εφιστούμε την προσοχή σας σε ότι έχει να κάνει με την Ορθόδοξη Εκκλησία την οποία χρησιμοποιούν ασύστολα στην ακροδεξιά ρητορεία τους παραβλέποντας ότι η ιδεολογία τους λίγη σχέση έχει με ότι η θρησκεία της εκκλησίας αυτής πρεσβεύει.

Τα μέτρα προστασίας που προτείνουμε απέναντι στους μπαμπουλοφόρους πολλοί από τους οποίους θα ήθελαν να εξαφανίσουν από τη χώρα μας κάθε gay, αλλοδαπό (που δεν έχουμε ανάγκη να δουλεύει στα χωράφια μας για ένα κομμάτι ψωμί), εβραίο, αριστερό, κάθε φωνή διαφορετική από τη δική τους και ακόμα και να ξεκινήσουμε πολεμικές εκστρατείες σε όλες τις χώρες που μας περιβάλουν, είναι εντατική παρακολούθηση της ελληνοφρένειας, τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής (προσοχή τη ραδιοφωνική συστήνουμε να την παρακολουθείτε μόνο σε επανάληψη το απόγευμα που έχει σαφέστατα λιγότερες από τις 3000 διαφημίσεις που βάζει το πρωί) και παλλαϊκή κινητοποίηση για την επαναφορά του Λεβέντη και του καναλιού 69 προκειμένου να ξαναβρεί ο λαός τον αυθεντικό εκφραστή των ανησυχιών και των προβλημάτων του ξεφεύγοντας από αυτούς τους κρετίνους.





5 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Αυτός ο πράσινος είναι από αυτούς τους πράσινους, κίτρινους κλπ. που φοβάται μη γίνουν ΕΛ ο Κωσταδίνος Πλεύρης;

Αntidrasex είπε...

μιλάς τώρα για τον σύζυγο της παρουσιάστριας Ρε-αλήτη σόου?
εδώ έχουν καταφέρει να συνδυάσουν αρχαιοελληνική λατρεία και χριστιανισμό. τώρα, πως, ακόμα δεν έχω καταλάβει.

Orestis είπε...

Ή μήπως ο Πλεύρης ΕΙΝΑΙ ΕΛ και θέλει το καλό μας αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει (ακόμα;) την ταυτότητά του; Πάντως ο μπλε με τόση τρίχα πάνω του σίγουρα είναι εκπρόσωπος των ρυπαρών εθνών...
Αντίδραση σταμάτα να αντιδράς. Εδώ έχουν καταφέρει να συνδυάσουν σκυλοπόπ τραγουδιστές με Ηρώδειο, τυρί φέτα με καρπούζι και μέχρι και γυναίκα στον Καραμανλή βρήκαν. Μασάνε οι Έλληνες ωρέ;

Αntidrasex είπε...

Ωπα μεγάλε, θα φάμε τα μουστάκια μας (και επειδή εσύ δεν έχεις, θα φάω του polse).
ΜΗ ΜΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΤΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑΑ&ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ! ΤΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ& ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΛΑΪΚΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟ) ΕΔΕΣΜΑ!

Orestis είπε...

Δεν λέω ότι είναι λαϊκό ή λαϊκίστικο, λέω ότι είναι αηδία!!!
Πώς μπορείτε και το τρώτε;;;