Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Η καινούρια τηλεοπτική σεζόν και η ομιλία της Παπαρήγα.

Ξεκίνησε και φέτος η νέα τηλεοπτική χρονιά!

Πρωταγωνιστές της μάχης και φέτος τα σίριαλ, με το "Αρκετά Μεγάλο" κανάλι να ξεκινά το πρόγραμμά του με τη νέα κωμική σειρά, "Τον κώλο, φίλα μου" και τον Αντ2 να ακολουθεί με την αισθηματική σειρά "Σκύψε κι έρχομαι".

Τα κακώς κείμενα της Ελληνικής τηλεόρασης και ειδικότερα το επίπεδό της, στηλίτευσε μέχρι και η κυρία Παπαρήγα στην τελευταία ομιλία της, λίγο αφού είχε καταβρίσει όλα τα κόμματα και είχε εκθειάσει το δικό της για το πλούσιο αντιπολιτευτικό του έργο, την ασταμάτητη παραγωγή νέων ιδεών, τη νεανικότητά του και τη φρεσκάδα του, και λίγο πριν αποκαλύψει, καταγγείλει και αναλύσει, τη πλάνη στην οποία έχουν ρίξει διεφθαρμένοι οδοντίατροι και οι μεγάλες βιομηχανίες οδοντόπαστας τους πολίτες, πείθοντάς τους για την ύπαρξη της τερηδόνας και της πλάκας, δημιουργώντας τους φοβίες και ανάγκες που δεν έχουν, προκειμένου να πλουτίσουν σε βάρος τους.

"Άλλη μια συνωμοσία του καπιταλιστικού συστήματος που αποκοιμίζει και αποβλακώνει τον κόσμο, βυθίζοντάς τον στο matrix της στοματικής υγιεινής", δήλωσε η κυρία Παπαρήγα και παρότρυνε τον κόσμο να επιστρέψει στο παλιό, καλό, κομουνιστικό αλατόνερο.



(δυτική καπιταλιστική προπαγάνδα)


2 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Καλά κάνω και δεν πλένω τα δόντια μου...
(το χω διαβάσει εδώ και καμιά βδομαδα, αλλά είπα τώρα να γράφω και μια μαλακία- που είσαι ωρέ?)

Orestis είπε...

Επέστρεψα! Δεν είχα υπολογιστή την τελευταία εβδομάδα και δεν έμπαινα καθόλου internet. Δεν διαμαρτύρομαι πάντως, ήταν ήρεμη εβδομάδα (έτσι για αλλαγή). Από αύριο που θα έχω χρόνο θα περάσω και από τα μέρη σου να δω τι γίνεται.