Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Μεγάλη αποκάλυψη! Το κράτος επιτέλους βρέθηκε!

Απάντηση φαίνεται ότι δίνεται σε ένα από τα μεγαλύτερα και βασανιστικότερα ερωτήματα που απασχολούν τους νεοέλληνες και πιο συγκεκριμένα από τη μεταπολίτευση έως σήμερα, αφού ο γνωστός και μη εξαιρετέος ιδιωτικός ντέντεκτιβ Θανάσης Αρπακώλας σε ανακοίνωσή του, η οποία κοινοποιήθηκε σε όλα τα Μ.Μ.Ε., δηλώνει ότι μετά από μακροχρόνιες έρευνες ανακάλυψε που κρύβεται το κράτος!

Όλοι έχετε αναφωνεί κατά καιρούς την προσφιλή έκφραση, που είναι το κράτος, τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε την απάντησή σας, έγραφε στην δήλωσή του ο κύριος Αρπακώλας . Αμέσως τα κανάλια εξέδωσαν έκτακτα δελτία ειδήσεων και έσπευσαν να συμμετάσχουν στον πλειστηριασμό για να μπορέσουν να μεταδώσουν τα στοιχεία πρώτοι. Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή το κράτος κατοικεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα κάπου στην κυψέλη, άρα ο όρος “κράτος των Αθηνών” αποδεικνύεται πέρα για πέρα αληθινός, κυκλοφορεί με το όνομα Θανάσης και εργάζεται σε σουβλατζίδικο.

Ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Αστυνομία έχει αποκλείσει αρκετά οικοδομικά τετράγωνα στην περιοχή και μαζί με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ είναι θέμα χρόνου να έχουν στα χέρια τους το κράτος που μετά από μυστικές διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση στις οποίες μεσολάβησε ο Αρπακώλας, αποφάσισε να παραδοθεί.

Ήδη η κυβέρνηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει ότι από την επομένη της σύλληψης του κράτους, θα μπει σε εφαρμογή σχέδιο κλωνοποίησης ώστε το κράτος πλέον να είναι όπου και όποτε οι πολίτες το έχουν ανάγκη! Τέρμα οι φήμες ότι η κυβέρνηση υποθάλπει το κράτος! Τέρμα οι φήμες ότι το κράτος είναι πουτάνα! Είναι σουβλατζής και πλέον, σε χιόνια, χαλάζι, πλημμύρες και καύσωνες ο Θανάσης θα είναι εκεί για εσένα!” Δήλωσε ικανοποιημένος ο πρωθυπουργός, ο οποίος ευχαρίστησε τον κύριο Αρπακώλα για τη συνεισφορά του και έφυγε βιαστικά για να συναντήσει από κοντά το κράτος και να μάθει τους ανεξήγητους λόγους που το οδήγησαν στην απόφασή του να εξαφανιστεί, οι οποίοι φαίνεται να συνοψίζονται στη δήλωση "δεν σας άντεχα άλλο" που φέρεται να έκανε το κράτος σε συγγενική του Δ.Ε.Κ.Ο. λίγο πριν παραδοθεί.







Δεν υπάρχουν σχόλια: