Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

300.000 νέες άδειες για βίλες σε δασικές εκτάσεις σε όλη την Ελλάδα!

Σοκ προκαλεί σχέδιο το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μελετούν εδώ και καιρό τα Υπουργεία ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. και Εσωτερικών σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με το σχέδιο το οποίο θα δημοσιευθεί εντός των ημερών, η κυβέρνηση αποφάσισε να εκδώσει 300.000 νέες άδειες για εξοχικές κατοικίες μέσα σε δάση σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Σκοπός του προγράμματος, όπως δηλώνει ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος, είναι να προστατευθούν τα δάση που έχουν απομείνει από πυρκαγιές μέσω των αποθεμάτων νερού που θα παρέχουν οι βίλες, οι οποίες θα είναι διάσπαρτες μέσα σε αυτά. Μοναδική υποχρέωση των ιδιοκτητών θα είναι η ύπαρξη μίας τουλάχιστον πισίνας συγκεκριμένων προδιαγραφών χωρητικότητας νερού ώστε σε περίπτωση πυρκαγιάς τα πυροσβεστικά οχήματα να μπορούν να χρησιμοποιούν άμεσα τα αποθέματα αυτά και να διασώζουν τα δάση. Τα δάση θα χωριστούν σε τεμάχια των τεσσάρων τετραγωνικών στρεμμάτων και ανά ένα τεμάχιο θα υπάρχει μια βίλα, δηλαδή βίλα, δάσος, βίλα, δάσος.

Με αυτόν τον τρόπο δηλώνει η πηγή μας όλοι θα είναι ευχαριστημένοι! Θα σταματήσουν οι εμπρησμοί αφού κανείς, δεν θα έχει πια λόγο να βάλει φωτιά για να χτίσει, το κράτος θα βάλει χρήματα στα ταμεία του από την πώληση των αδειών αυτών, οι οποίες πρέπει να τονίσουμε δεν θα είναι φθηνές, οι δήμοι θα εξοικονομήσουν πόρους αφού πλέον δεν θα ξοδεύουν χρήματα σε υδροφόρες και προσωπικό, η πυροσβεστική μέσα από τους δρόμους, που θα ανοιχτούν προσεκτικά για να μην βλάψουν το δάσος που θα απομείνει, και με τα αποθέματα νερού στις πισίνες θα μπορεί να κάνει γρήγορα και αποτελεσματικά τη δουλειά της και τα δάση που αργά ή γρήγορα θα καίγονταν και θα καταστρέφονταν ολοσχερώς τώρα θα σωθούν τουλάχιστον κατά το ήμισυ!

Μείνετε μαζί μας για άλλες δύο αποκλειστικές ειδήσεις!

500.000 άδειες περιπτέρων σκοπεύει να χορηγήσει η κυβέρνηση σε όλη την Ελλάδα! Δεν θα μείνει γωνιά οικοδομικού τετραγώνου χωρίς περίπτερο! Δεν θα υπάρχει περίπτωση πάτε δύο τετράγωνα πιο πέρα από το σπίτι σας και να μην συναντήσετε τουλάχιστον πέντε περίπτερα από τρία που είναι σήμερα!

και

Οικολογικές οργανώσεις χρήζει η κυβέρνηση κυνηγετικούς συλλόγους και τους χρηματοδοτεί με πράσινα κονδύλια βελτίωσης του περιβάλλοντος της Ε.Ε.!!!

(περισσότερα εδώ)







5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αυτα και αν ειναι απο τα κουλα της Ελλαδας....

Αntidrasex είπε...

Πες μου ότι μόνο το τρίτο που διάβασα για τους κυνηγούς είναι το αληθινό και όχι κα τα δύο πρώτα...

Orestis είπε...

Γιατί ρε αντίδραση; Το τρίτο δηλαδή είναι λιγότερο κουλό από τα άλλα;

Αntidrasex είπε...

Όχι, αλλά το τρίτο 1) το διάβασα κάπου και έτσι ξέρω ότι παίζει, 2)οι κυνηγοί χρόοοονια τώρα χτυπιούνται ότι είναι οικολόγοι ;). Τελικά τα άλλα δύο παίζουν?

Orestis είπε...

Όχι, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ίσως δεν θα έπρεπε να τα γράφω αυτά, γιατί είναι τόσο ηλίθιοι που αν τύχει και διαβάσουν το blog μπορεί να τους μπουν ιδέες...