Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Ασφάλεια απαγωγής! Νέο προϊόν από τις ασφαλιστικές εταιρίες!

Επανάσταση έρχεται να φέρει στον κόσμο των ασφαλειών ένα νέο προϊόν από την "Intermacedonisa"! Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρίας, στο εξής οι πελάτες της θα μπορούν να ασφαλίζουν τους εαυτούς τους και τα μέλη των οικογενειών τους για για περιπτώσεις απαγωγής!
Μάλιστα προβλέπονται ειδικές τιμές για οικογενειακά πακέτα, ενώ με μια μικρή επιβάρυνση η υπηρεσία θα καλύπτει τόσο την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό ανάλογα με τους τόπους προορισμού που έχουν επιλέξει να συμπεριλάβουν οι πελάτες και το κόστος της κάθε χώρας που επιλέγουν.
Στην ασφάλεια απαγωγής θα περιλαμβάνονται διάφορες υπηρεσίες όπως κάλυψη χρηματικών απαιτήσεων των απαγωγέων, περισυλλογή και μεταφορά από την ασφαλιστική εταιρία από το σημείο που θα αφήσουν οι απαγωγείς τον απαχθέντα, έξτρα αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου κατά την απαγωγή και άλλες υπηρεσίες. Μάλιστα σε περίπτωση επιλογής του μεικτού πακέτου από τον πελάτη η ασφαλιστική εταιρία θα καλύπτει και θα κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, τη συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, εφόσον αυτή κρίνεται απαραίτητη, την ενημέρωση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης από επαγγελματίες στους συγγενείς και στον ίδιο τον απαχθέντα μετά την απελευθέρωσή του και τη διεκπεραίωση της συναλλαγής με τους απαγωγείς χωρίς να ταλαιπωρηθούν στο ελάχιστο συγγενείς και θύμα. Τέλος βασική προϋπόθεση, τονίζει η εταιρία, είναι η εχεμύθεια, κανείς δεν πρέπει να μάθει για την ασφάλεια απαγωγής (ακόμα και της ενημερώσεις του τύπου, σε περίπτωση κάλυψης, θα τις κάνει υπάλληλος που θα παρουσιάζεται σαν συγγενής), ενώ σαν επιπλέον δικλίδες ασφαλείας, τα ασφάλιστρα θα υπολογίζονται σε αναλογία με την περιουσία του ασφαλισμένου και μετά από την απαγωγή θα εξετάζονται ξανά λεπτομερώς τα περιουσιακά στοιχεία του ιδίου και του φιλικού του περιβάλλοντος, για να περιοριστούν οι πιθανότητες απάτης από πλευράς του ασφαλισμένου. Μεγάλη ικανοποίηση δήλωσε ο σύνδεσμος Ελλήνων βιομηχάνων για την κίνηση αυτή ενώ στο άμεσο μέλλον περιμένουμε και νέα πρωτοποριακά προϊόντα από τις ασφαλιστικές όπως η κάλυψη που φημολογείται ότι μελετά η "Ασφάλειες Πάνθεον" για ασφάλεια από βλακεία και ασφάλεια από βλακεία κατά τρίτων που περιμένει με ανυπομονησία εδώ και καιρό ο πολιτικός κόσμος όλης της χώρας και ασφάλεια από τη βλακεία τρίτων που περιμένει όλος ο υπόλοιπος κόσμος!


Δεν υπάρχουν σχόλια: