Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Ολυμπιακό άθλημα η μαλακία!

Σε ολυμπιακό άθλημα ανακήρυξε σήμερα η ολυμπιακή επιτροπή τη μαλακία! Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής των αθανάτων (οι μισοί από τους οποίους είναι με το ένα πόδι στον τάφο) θέλοντας να περάσουν και αυτοί ένα μήνυμα προς τις κυβερνήσεις των κρατών για την κατάντια που έχουν φέρει τον κόσμο, και κυρίως για την τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται, αλλά και για να τονώσουν τα ταμεία τους πουλώντας ένα μοναδικό θέαμα στους σπόνσορές τους, αποφάσισαν να κάνουν τη μαλακία η οποία πλέον ασκείται από σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις και άρα καλύπτει και τις προϋποθέσεις, ολυμπιακό άθλημα.




Στο άθλημα της μαλακίας θα συμμετέχουν μόνο πρόεδροι των κομμάτων των εθνικών κοινοβουλίων των κρατών ή μόνο οι αρχηγοί των κρατών ανάλογα με το πολίτευμα. Θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, η μαλακία επί πορνό και η ελεύθερη μαλακία και ο νικητής θα προκύπτει από μία βαθμολογική κατάταξη όπου μεταξύ των άλλων θα προσμετρά τη διάρκεια, το στυλ, την έκφραση, τη δυναμική και άλλους παράγοντες της μαλακίας ενώ θα αποκλείονται οι χρήστες απαγορευμένων ουσιών (π.χ. Βιάγκρα για τους άντρες) και αθέμιτων πρακτικών (π.χ. προσποιητός οργασμός για τις γυναίκες). Λίγες εβδομάδες πριν τους αγώνες θα γίνουν οι προκριματικοί για τις χώρες που έχουν κοινοβούλια και πολλούς υποψηφίους.

Στην χώρα μας βασιζόμαστε στην κυρία Παπαρήγα, στην κατηγορία των γυναικών, η οποία αν και πολλοί την χαρακτηρίζουν ανοργασμικιά, δεν έχει ανταγωνισμό και στους τέσσερις υποψήφιους άντρες αρχηγούς κομμάτων της βουλής μας που θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του αρχιμαλάκας που θα πάει και θα δοξάσει τη χώρα μας στο Πεκίνο.





5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κατι μου λεει οτι οι Ελληνες πανε κατευθειαν για Χρυσα Μεταλια σε ολες τις κατηγοριες....

Αntidrasex είπε...

Κακώς λοιπόν το ΣΚΑΪ έφαγε πρόστιμο... προφανώς μετέδιδε το προολυμπιακό τουρνουά:
"Κατά τα λοιπά, χθες το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στην τηλεόραση του «Σκάι» για υποβάθμιση προγράμματος με τη μετάδοση του «Διαγωνισμού αυνανισμού» (10/3/2008)." (πηγή Ελευθεροτυπία")

Αntidrasex είπε...

gia ta sxolia....

Orestis είπε...

Σοβαρά υπάρχει τέτοιος διαγωνισμός; Κρίμα και το έχασα. Έμαθα ότι το Σκάι βάζει και ντοκιμαντέρ σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με κανονικό σεξ μέσα! Πάντως αν και θεωρώ υπερβολικά τέτοια πρόστιμα, εκτός και αν το έβαλαν μεσημέρι, έχω τις ενστάσεις μου για το πρόγραμμα του Σκάι εκτός από την ελληνοφρένεια και μερικές άλλες, αλλά για άλλους λόγους.

Αntidrasex είπε...

Ναι, κάτι έχω πετύχει αργά το βράδυ αλλά δεν κατάλαβα αν ήταν ντοκυμαντέρ, δεν έμεινα και πολύ, αλλά το κανονικό σεξ έπαιζε όντως. Τώρα για το διαγωνισμό, και εγώ από το πρόστιμο το έμαθα.