Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Πανικός στον πολιτικό κόσμο της χώρας! Όπως, όπως προσπαθούν να ξεφορτωθούν ψυγεία και κλιματιστικά!

Οποιαδήοτε συσκευή έχει σχέση με την siemens είτε κατασκευασμένη από αυτή είτε που περιέχει ηλεκτρονικά μέρη αυτής, προσπαθούν να ξεφορτωθούν με οποιοδήποτε τρόπο οι πολιτικοί της χώρας μας. Ακόμα και καμία εμπλοκή να μην έχουν βουλευτές και συνεργάτες τους, από φόβο και μόνο, μαζεύουν ότι έχουν και δεν έχουν από εξοπλισμό της siemens και προσπαθούν να τα πετάξουν όσο πιο μακριά μπορούν από τα σπίτι και τα γραφεία τους.



Στοίβες από κλιματιστικά, ψυγεία και άλλες συσκευές έχουν βρεθεί σε ερημικές τοποθεσίες, κοντά σε σκουπιδότοπους και σε κάδους περιοχών που δεν διαμένουν κοντά πολιτικά πρόσωπα. Πρόσφατα βρέθηκε σε νεοαναγειρόμενη πολυκατοικία, την ώρα που έσκαβαν για τα θεμέλια, εξοπλισμός γραφείου
siemens, ενώ δύτες στα ανοικτά της Ραφήνας έπεσαν επάνω σε ένα υποθαλάσσιο νεκροταφείο οικοσκευών τις ίδιας εταιρίας. Χρυσές δουλειές για τους γύφτους που πλέον γυρίζουν μόνιμα με τα αγροτικά τους περιοχές όπως η πολιτεία, η Εκάλη η Κηφισιά και το Παλαιό Ψυχικό και απαιτούν μεγάλα ποσά για να πάρουν τις εν λόγω συσκευές. Μάλιστα δεν είναι λίγα τα κρούσματα πολιτικών οι οποίοι κατηγορούνται ότι πέταξαν τις δικές τους συσκευές siemens σε κάδους δίπλα από τα σπίτια πολιτικών τους αντιπάλων, ενώ κυκλοφορούν και φήμες ότι τα δύο μεγάλα κόμματα οργανώθηκαν και μίσθωσαν φορτηγάκια τα οποία με διακριτικότητα επισκέπτονται τα σπίτια πολιτικών στελεχών τους ώστε να γίνει η συγκομιδή και απόρριψη των συσκευών με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα και εχεμύθεια.





Δεν υπάρχουν σχόλια: