Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Δωρεάν λοβοτομές από το Υπουργείο Υγείας!

Μπροστά στην συνεχώς αυξανόμενη δυσαρέσκεια του κόσμου για την ακρίβεια και τα υπόλοιπα κοινωνικά προβλήματα (υγεία, παιδία, κτλ.) η κυβέρνηση εξήγγειλε σήμερα την παροχή δωρεάν επεμβάσεων λοβοτομής για όλους τους πολίτες!



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας οι λοβοτομές θα γίνονται δωρεάν σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους. Χάρης τις επεμβάσεις αυτές ο κόσμος θα μπορεί να ξενοιάσει μια για πάντα από τα προβλήματά του. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι χειρούργοι θα φροντίσουν ώστε να μην πειραχθούν τα κέντρα του εγκεφάλου που επηρεάζουν την παραγωγικότητα παρά μόνο εκείνα που θα μας απαλλάξουν από τις σκοτούρες και τα άγχη!
Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθεί η γενική ευτυχία του πληθυσμού άρα και η υγεία του και οι δαπάνες για αυτήν (λιγότερες καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά και άλλες ασθένειες), θα μειωθούν οι αυτοκτονίες και θα ξοδεύονται λιγότερα χρήματα από το κράτος για παραπληροφόρηση, δηλώνει με φανερό ενθουσιασμό, σε μια κρίση ειλικρίνειας ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος συμπληρώνει ότι η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος θα μας απαλλάξει επιπλέον από τη μάστιγα των ναρκωτικών, τον αλκοολισμό και θα μειώσει αισθητά την εγκληματικότητα. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να πρωτοτυπήσει, να ξεφύγει από τα προβλήματά της και να αναδειχθεί στο διεθνές προσκήνιο, ενώ κυβερνητικά στελέχη τονίζουν ότι η καθημερινότητα των πολιτών δεν θα αλλάξει στο παραμικρό, όσον αφορά τον τρόπο ζωής και σκέψης, μιας και η κοινωνία, με διάφορους τρόπους, έχει ήδη λοβοτομίσει διανοητικά τους πολίτες.
Να σημειωθεί ότι οι μόνες αντιδράσεις μέχρι στιγμής προέρχονται κυρίως από τις καπνοβιομηχανίες και από τις άλλες βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων νομίμων καταχρήσεων, οι οποίες φοβούνται ότι θα πέσουν οι πωλήσεις τους και από την αντιπολίτευση, η οποία επισημαίνει τον κίνδυνο με την διαδικασία αυτή να πειραχθεί το κέντρο εκλογικών αποφάσεων πολλών πολιτών, ανησυχίες τις οποίες έσπευσε να καθησυχάσει ο υπουργός υγείας, τονίζοντας ότι στους Έλληνες το κέντρο αυτό έχει αποδειχθεί ότι υπολειτουργεί ήδη και ότι ακόμα και αν τύχουν τέτοια περιστατικά δεν θα επηρεαστεί στο ελάχιστο η έτσι και αλλιώς πολιτικά μη ορθή εκλογική συμπεριφορά των Ελλήνων.




4 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Είσαι τεράστιος...
Εσύ και ο Κωατάκης Ανάν...

Αntidrasex είπε...

ΚωΣτάκης γμτ κρτ μ....

Orestis είπε...

Συγνώμη αλλά αυτό δεν το δέχομαι, ο Κωστάκης Αννάν είναι Θεός, είναι σε άλλο επίπεδο, δεν υπάρχει σύγκριση.

Αntidrasex είπε...

Καλά, Ανάν σε είπαμε, όχι καμπούρη...
Είναι όντως ΘΕΟΣ!