Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Ανεβαίνουν τα ποσοστά του Κανένα! Εξοργισμένος ο Πολύφημος!

Εξοργισμένος ο Πολύφημος, όπως δηλώνουν στενοί του συνεργάτες, μετά και από την τελευταία δημοσκόπηση η οποία ανεβάζει τα εκλογικά ποσοστά του Κανένα στην κατάταξη του καταλληλότερου για πρωθυπουργός και ρίχνει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας.



Οι για χρόνια προσκολλημένοι ψηφοφόροι οι περισσότεροι από τους οποίους πάσχουν είτε από γεροντική ανία, ακόμα και από μικρή ηλικία, είτε από εκλογική αγκύλωση, μια χρόνια εγκεφαλική πάθηση που δεν τους επιτρέπει να αλλάξουν εύκολα την ψήφο τους την κρίσιμή ώρα που βρίσκονται πίσω από το παραβάν με αποτέλεσμα να ψηφίζουν όλο τα ίδια και τα ίδια, φαίνεται πως αρχίζουν να παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης.
Αν και πολλοί φοβούνται ότι αυτή η κρίση πνευματικής διαύγειας δεν θα κρατήσει για πολύ και ότι λίγο πριν τις εκλογές τα συμπτώματα θα επανέλθουν, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν, ή θέλουν να πιστεύουν ότι η αναλαμπή αυτή δεν θα είναι παροδική αλλά πιο μόνιμη. Μεταξύ αυτών και οι εκατοντάδες υπάλληλοι των δήμων, οι οποίοι μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση αναγκάζονται να πλένουν και να απολυμαίνουν ή να αλλάζουν με καινούριες τις κουρτίνες των παραβάν οι οποίες έχουν ασπρίσει από τις πολλές μαλακίες που τραβά ο κόσμος που πάει να ψηφίσει, οι οποίοι ευελπιστούν ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα χρειαστεί να υποστούν αυτή την κοπιαστική διαδικασία.
Ο λαός μοιάζει να ξυπνάει και σύμφωνα με εντολές από το γραφείο του Πολύφημου, ο πολιτικός κόσμος της χώρας καλείται να σωπάσει για να ακούσει τι θέλει να πει ή προκειμένου να κάνει ησυχία για να ξανακοιμηθεί, σύμφωνα με τους πιο πεσιμιστές οπαδούς του Κανένα…




(δεν το έχω διαβάσει αλλά φαίνεται ενδιαφέρον)

1 σχόλιο:

Αntidrasex είπε...

Αν κρίνεις και από την επιλογή της φωτό για το εξώφυλλο, ναι, σίγουρα φαίνεται ένα ενδιαφέρον βιβλίο :)