Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Συγκλονιστική είδηση, χάθηκε η πράσινη γραμμή!

Πανικός ανά την υφήλιο σε λαούς και ηγέτες όταν σήμερα τα ξημερώματα οι σκοποί στα διάφορα συνοριακά φυλάκια ανακάλυψαν ότι η πράσινη γραμμή, όπου αυτή υπήρχε, είχε χαθεί! Ολόκληρες χώρες, χρόνια αποκομμένες, όπως η Κύπρος και η Κορέα, ενώθηκαν ξανά χωρίς προφανή λόγο προκαλώντας πανικό στους κατοίκους τους, ενώ αμέσως σήμανε συναγερμός στα διάφορα στρατιωτικά επιτελεία όπου οι στρατηγοί έβγαλαν με φόβο τους χάρτες τους και ανακουφισμένοι διαπίστωσαν ότι οι γραμμές των συνόρων ήταν στη θέση τους, κάτι που γλίτωσε την πολεμική σύρραξη σε διάφορα μέρη του κόσμου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.




Για την ιστορία, αρχικά η πράσινη γραμμή είχε επιλεγεί μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των χωρών και των χρωμάτων και είχε υποσχεθεί να χωρίζει τον κόσμο με συνέπεια, όπου, όποτε και για όσο της ζητηθεί και το έπραξε επιτυχημένα μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα.
Σοκαρισμένα δήλωσαν τα άλλα χρώματα από την είδηση της εξαφάνισης της πράσινης γραμμής. Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η μπλε και η κόκκινη γραμμή δήλωσαν ότι είναι θιγμένες από την προηγούμενη απόρριψή τους και ότι θα αρνηθούν να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση της αγνοούμενης πράσινης γραμμής όσο και αν τις παρακαλέσουν, σε αντίθεση με την κίτρινη και τη πορτοκαλί που δηλώνουν ότι το σκέφτονται, την ώρα που οι γραμμές των υπολοίπων χρωμάτων αρνούνται να προβούν σε δηλώσεις.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εξαφάνιση της πράσινης γραμμής δεν μπορεί να αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εθεάθη στη Χαβάη να χωρίζει τα γεμάτα με καρχαρίες νερά από τους λουόμενους και από μαρτυρίες αυτόπτων παραθεριστών δηλώνει για πρώτη φορά στη ζωή της πραγματικά ευτυχισμένη αφού για πρώτη φορά οι άνθρωποι τη σέβονται, δεν τσακώνονται γύρω της και δεν την παραβιάζουν ούτε για αστείο…




(green lines, no more)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ορέστη έγκυρες πηγές που για λόγους ασφαλείας δεν δύναμαι ν'αναφέρω με πληροφορούν ότι η πράσινη γραμμή δεν είναι καλά. Καθόλου καλά. Ποια Χαβάη μας λες; Μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο. Παραθέτω τους εξής συλλογισμούς και ο καθένας ας ψάξει για την αλήθεια.
1. η σιωπή των υπόλοιπων χρωμάτων είναι ύποπτη. Μήπως αυτά εξαφάνισαν από φθόνο την πράσινη γραμμή;
2. Μήπως στη Χαβάη δεν βρίσκεται η αληθινή αλλά μόονο ο κλώνος της; (μαρτυρίες αναφέρουν ότι παρά την εξωτερική ομοιότητα η θποτιθέμενη πράσινη γραμμή φερόταν περίεργα... πολύ περίεργα.)
3. Μήπως ΚΑΠΟΙΟΥΣ τους συμφέρει οι άνθρωποι να είναι ενωμένοι και χωρίς διχόνοιες;
Ας αναρωτηθούμε όλοι πριν βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα.Οι καιροί είναι ποταποί και δύσκολοι.