Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Ηλίθιο το 91,2% του πληθυσμού σύμφωνα με έρευνα της AGB!!!

Τα επιστημονικά δεδομένα διεθνούς επιστημονικής ομάδας, η οποία υποστηρίζει ότι οι Έλληνες αποεξελίσσονται, έρχεται να επιβεβαιώσει πανελλαδική έρευνα της εταιρίας AGB σύμφωνα με την οποία το ποσοστό των ηλιθίων στη χώρα μας ανέρχεται σε 91,2%! Σύμφωνα με την εταιρία σε αντίστοιχη μέτρηση που έγινε πριν από ένα ακριβώς χρόνο, το ποσοστό ανερχόταν σε 74,4% του πληθυσμού, πράγμα που σημαίνει ότι οι ηλίθιοι αυξήθηκαν στη χώρα μας κατά 16,8% μέσα σε μόλις ένα χρόνο! Η έρευνα, σύμφωνα με την εταιρία, γίνεται μέσω της τηλεόρασης με τις πιο προηγμένες επιστημονικές μεθόδους και πιο συγκεκριμένα μετρώντας την τηλεθέαση σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές οι οποίες έχουν χωριστεί σε κατηγορίες με βάση διάφορα χαρακτηριστικά τους όπως το περιεχόμενό τους, η καλλιτεχνική ποιότητά τους, το επίπεδο νοητικής προσπάθειας και γνώσεων που απαιτείται από τους τηλεθεατές, τον τρόπο μετάδοσης των πληροφοριών και άλλα. Στη συνέχεια τα δεδομένα συλλέγονται από ειδικούς αναμεταδότες, τα επονομαζόμενα και “μηχανάκια” και επεξεργάζονται από τους ειδικούς της εταιρίας.
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι παρόλη την επιστημονική εγκυρότητα των αποτελεσμάτων της AGB, πολλοί είναι αυτοί που αντιδρούν λέγοντας ότι τα αποτελέσματα είναι ψεύτικα και τελείως λάθος και ότι στην πραγματικότητα οι ηλίθιοι σε αυτή τη χώρα αποτελούν τουλάχιστον το 98% του πληθυσμού.


(φωτογραφία κλεμμένη από την τρελή αγελάδα)


1 σχόλιο:

harisheiz είπε...

Μου αρέσει πάρα πολύ που τα γελάδια μου κάνουν πλέον παρέλαση και σε άλλα Blogs, ειδικά όταν τα posts τους έχουν, εκτός από έγκυρη επιστημονική βάση, τόσο πολύ χιούμορ! :)