Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Παράνομη η πρόωρη εκσπερμάτωση στο Ιράν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κυβέρνηση του Ιράν με σχετικό νόμο απαγορεύει την πρόωρη εκσπερμάτωση. Η διάταξη ορίζει ότι κανείς Ιρανός δεν επιτρέπεται να εκσπερματώσει πριν περάσουν τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά συνουσίας. Σύμφωνα με τις αρχικές εισηγήσεις ο ελάχιστος χρόνος συνουσίας οριζόταν στα τριάντα λεπτά, όμως μετά από πολλές ενδοκυβερνητικές αντιδράσεις, κατέβηκε στα δεκαπέντε. Η ποινή για όσους παραβαίνουν το νόμο ορίζεται σε 600 βουρδουλιές, μερικό καυτηριασμό της κεφαλής του πέους, προκειμένου να το κάνουν πιο ανθεκτικό, υποχρεωτική επιπλέον εξάμηνη θητεία στους φρουρούς της επαναστάσεως στα σύνορα με το Ιράκ και καταβολή χρηματικού προστίμου, ενώ ο έλεγχος θα γίνεται από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, στις οποίες δίνεται το δικαίωμα να παρακολουθούν και την σεξουαλική ζωή των πολιτών.
Ο νόμος έρχεται σε συνέχεια των όσων είχε δηλώσει την περασμένη χρονιά ο πρόεδρος της χώρας Αχμαντινετζήνντινετζάν, ότι στο Ιράν δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι. Πλέον η χώρα του μπορεί να καυχιέται ότι είναι και η μόνη που δεν έχει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης, που σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αντιμετωπίζουν μόνο τα διεφθαρμένα σιωνιστικά κράτη της δύσης.
Έγκυροι αναλυτές εκτιμούν ότι πολλοί πολίτες θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο, πολλοί θα αρχίσουν να υποκρίνονται ότι ερωτοτροπούν, ενώ έχουν “τελειώσει” προ πολλού με την ελπίδα να ξεγελάσουν τις μυστικές υπηρεσίες, άλλοι θα οδηγηθούν στην αυτοεξορία, όπου θα μπορούν να συνουσιάζονται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και άλλοι θα καταλήξουν με πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης μόνο και μόνο από το άγχος να μην το πάθουν και συλληφθούν. Αντιδράσεις από τους πολίτες της χώρας δεν διαπιστώθηκαν, κυρίως γιατί οι πρώτοι που τόλμησαν να μιλήσουν θεωρήθηκαν αμέσως “γρήγορα πιστόλια” και τιμωρήθηκαν προκαταβολικά.

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δεν την παλευει καθολου ο κοσμος....

Ιορδάνης είπε...

Καλά εσείς τώρα το μάθατε ότι δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στο Ιράν; Ούτε στην Ελλάδα υπήρχαν πριν λίγα χρόνια. Μετά όμως την εξασθένιση του όζοντος, την ενίσχυση του φαινομένου του θερμοκηπίου και της πεταλούδας, και εξ αιτίας της μεγάλης έκθεσης στον ήλιο και της έκθεσης έργων ομοφυλόφιλων, δημιουργήθηκε μια μετάλλαξη, που ο κάτοχος της δεν ξεχωρίζει το αρσενικό από το θηλυκό. Μπορούμε εύκολα να τους αναγνωρίσουμε, επειδή μιλάνε κάπως έτσι: "Κλείσε τον τηλεόραση", "Πάω έναν βόλτα", "Αγάπη μου έκαψες τους πατάτες", και άλλα τέτοια.
Τώρα στο Ιράν αυτό δε συνέβει, επειδή οι άνθρωποι εκτίθονται ελάχιστα στον ήλιο, οπότε μιλάνε κανονικά. Ιδιαίτερα οι γυναίκες δεν κάνουν ποτέ σαρδάμ, επειδή είναι καλά προστατευμένες από ένα ειδικό προστατευτικό που ονομάζεται μπούρκα.
Επομένως, τα μέτρα που έλαβαν στο Ιραν είναι απολύτως περιττά, αλλά αποτελούν ορόσημο και μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα για τις χώρες του Δυτικού Κόσμου, που θέλουν να επενδύσουν στη λογοθεραπεία. Έτσι, το Ιράν, για άλλη μια φορά, δίνει τα φώτα του και το ίδιο βυθίζεται πιο βαθιά στο σκοτάδι.