Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Παράνομη η πρόωρη εκσπερμάτωση στο Ιράν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κυβέρνηση του Ιράν με σχετικό νόμο απαγορεύει την πρόωρη εκσπερμάτωση. Η διάταξη ορίζει ότι κανείς Ιρανός δεν επιτρέπεται να εκσπερματώσει πριν περάσουν τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά συνουσίας. Σύμφωνα με τις αρχικές εισηγήσεις ο ελάχιστος χρόνος συνουσίας οριζόταν στα τριάντα λεπτά, όμως μετά από πολλές ενδοκυβερνητικές αντιδράσεις, κατέβηκε στα δεκαπέντε. Η ποινή για όσους παραβαίνουν το νόμο ορίζεται σε 600 βουρδουλιές, μερικό καυτηριασμό της κεφαλής του πέους, προκειμένου να το κάνουν πιο ανθεκτικό, υποχρεωτική επιπλέον εξάμηνη θητεία στους φρουρούς της επαναστάσεως στα σύνορα με το Ιράκ και καταβολή χρηματικού προστίμου, ενώ ο έλεγχος θα γίνεται από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, στις οποίες δίνεται το δικαίωμα να παρακολουθούν και την σεξουαλική ζωή των πολιτών.
Ο νόμος έρχεται σε συνέχεια των όσων είχε δηλώσει την περασμένη χρονιά ο πρόεδρος της χώρας Αχμαντινετζήνντινετζάν, ότι στο Ιράν δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι. Πλέον η χώρα του μπορεί να καυχιέται ότι είναι και η μόνη που δεν έχει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης, που σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αντιμετωπίζουν μόνο τα διεφθαρμένα σιωνιστικά κράτη της δύσης.
Έγκυροι αναλυτές εκτιμούν ότι πολλοί πολίτες θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο, πολλοί θα αρχίσουν να υποκρίνονται ότι ερωτοτροπούν, ενώ έχουν “τελειώσει” προ πολλού με την ελπίδα να ξεγελάσουν τις μυστικές υπηρεσίες, άλλοι θα οδηγηθούν στην αυτοεξορία, όπου θα μπορούν να συνουσιάζονται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και άλλοι θα καταλήξουν με πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης μόνο και μόνο από το άγχος να μην το πάθουν και συλληφθούν. Αντιδράσεις από τους πολίτες της χώρας δεν διαπιστώθηκαν, κυρίως γιατί οι πρώτοι που τόλμησαν να μιλήσουν θεωρήθηκαν αμέσως “γρήγορα πιστόλια” και τιμωρήθηκαν προκαταβολικά.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Πρωθυπουργού της Ελλάδος!

Πρώτοι δημοσιεύουμε την συγκλονιστική πληροφορία που μόλις μας έφτασε! Και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κύριος Κωνσταντίνος Καραμανλής αποπειράθηκε σήμερα το πρωί να αυτοκτονήσει!!! Οι πληροφορίες μιλούν για απόπειρα που έγινε στην πρωθυπουργική κατοικία. Σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας ο κ. Καραμανλής βρέθηκε πεσμένος στην κουζίνα σε λιπόθυμη κατάσταση από την σύζυγο του, αλλά χάρης τις ιατρικές τις γνώσης αυτή αμέσως κατάλαβε το πρόβλημα και με τεχνικό εμετό (το γνωστό “δάκτυλο”) κατάφερε να τον συνεφέρει. Ο πρωθυπουργός όπως ανακάλυψε η μαγείρισσα που κατέφθασε αργότερα, αρχικά κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες παστίτσιου που είχε περισσέψει από την προηγούμενη μέρα, στη συνέχεια γέμισε μερικά ταρτάκια αφού αφαίρεσε μέρος της γέμισής τους, με σκόνη σόδας και αμέσως κατανάλωσε ποσότητα γνωστού ανθρακούχου αναψυκτικού, με σκοπό να δώσει με αυτόν τον τραγικό τρόπο ένα τέλος στη ζωή του. Αρχικά έγινε προσπάθεια το γεγονός αυτό να κουκουλωθεί, τα δίδυμα τέκνα του πρωθυπουργικού ζεύγους όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό με αποτέλεσμα η είδηση να διαρρεύσει από την κουβερνάντα. Οι λόγοι για την απελπισμένη αυτή πράξη του πρωθυπουργού δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστοί, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τύπου, ως συνήθως, απλά δεν έκανε δηλώσεις. Σύμφωνα με κάποιες εκδοχές όμως, πιθανά αίτια είναι εκβιασμοί που έγιναν και προς το πρόσωπό του με βίντεο που τον έδειχναν σε άσεμνες πράξεις και στάσεις ακόμα και με υπουργούς της κυβέρνησής του. Άλλες εκδοχές όμως, που διαρρέουν από το κυβερνητικό περιβάλλον, μιλούν για απόγνωση και δυστυχία που ένιωθε τον τελευταίο καιρό από τα συνεχιζόμενα κρούσματα διαφθοράς στην κυβέρνησή του, ενώ κάποιες άλλες ακόμα πιο απίθανες, για την περίπτωση να ήταν κρυφά emo. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε αγανακτισμένος και απογοητευμένος από τις συνεχιζόμενες αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας και παρακάλεσε όσοι σκοπεύουν να προβούν σε ανάλογες ενέργειες και ειδικά όσοι σχετίζονται με το κυβερνών κόμμα, να φροντίσουν να ενημερωθούν πρώτα για τους ποιο αποτελεσματικούς τρόπους αυτοχειρίας, πριν οδηγήσουν την κυβέρνησή τους σε άλλη μια αποτυχία.

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

Καυλί χρονιά!

Καυλί χρονιά αναμένεται το 2008, με το συνταξιοδοτικό να μπαίνει στην τελική ευθεία για να μας πατήσει, τα εργασιακά δικαιώματα να εξακολουθούν να συρρικνώνονται, οι τιμές των διαμερισμάτων να συνεχίσουν να αυξάνονται, παρόλο που δεν αγοράζει κανείς πια και τους μισθούς από πείνας να γίνονται λιμοκτονίας…
Με μια ντουζίνα σκάνδαλα ακόμα, για τα οποία για μια ακόμη φορά δεν θα τιμωρηθεί κανένας και όλες οι υποθέσεις θα μπουν στο αρχείo, με τους μόνους πολίτες σε αυτή τη χώρα που εξακολουθούν να έχουν συναίσθηση του ότι το ψάρι βρομάει από το κεφάλι, τους ψαράδες και τους ιχθυοπώλες.
Η αξιωματική αντιπολίτευσή κλασσικά στην κοσμάρα της, ενώ τρέχει μόνη της συνεχίζει να καταφέρνει να έρχεται δεύτερη.
Για τα προσωπικά μου δεν έχω να πω πολλά πράγματα, πέρα από το ότι για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσω να βλέπω τις τρίχες στο στήθος μου να αυξάνονται ενώ αυτές του κεφαλιού μου να μειώνονται.
Γενικά και το 2008 αναμένεται να μας πάει γαμ…ντας, οπότε όπως καταλαβαίνεται, έχουμε να φάμε μεγάλο καυλί…