Καζαμίας 2008 από το LIFO

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά μπαίνει γαμιώντας. Κλείνει η Ολυμπιακή και ανοίγει η Παναθηναϊκή. Η νέα εταιρεία έχει για σήμα το τριφύλλι, πετάει μόνο πάνω από την Αθήνα και οι επιβάτες πέφτουν στους προορισμούς τους με αλεξίπτωτα. Αυξάνονται κατά 100% τα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ. Το κίνημα των bloggers καλεί τους πολίτες να σφραγίσουν τις βρύσες, να ανοίξουν πηγάδια και να πλένονται μια φορά το μήνα. Η αντίδραση φέρνει αμέσως αποτελέσματα: το νερό πλημμυρίζει τους δρόμους, η Αθήνα γίνεται Βενετία και οι Αθηναίοι κοιμούνται στις ταράτσες με βατραχοπέδιλα. Η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου με καλεσμένο το νέο τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης με 90%. Πολλοί φαντάροι βαράνε αναβολές για να μη χάσουν επεισόδιο. Η Αννίτα Πάνια γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι που είναι φτυστό ο Κάτμαν. Να της ζήσει.

Ο ποιο ανορθόδοξος καζαμίας της επόμενης χρονιάς από τον Pitsiriko και το LIFO.
Για τη συνέχεις πατήστε εδώ.

LIFOLAND
Το LIFO στο myspace.

buzz it!

Εορταστικοί χαιρετισμοί των Αμερικανών στρατιωτών στις οικογένειές τους.


Our Troops Send Holiday Wishes For Peace, Goodwill, And Body Armor

buzz it!

Άλλο ένα χτύπημα της ζωής στους πλούσιους.


Report: Nation�s Wealthy Cruelly Deprived Of True Meaning Of Christmas

Άλλο ένα χτύπημα της ζωής στους πλούσιους που πασχίζουν να αποκτήσουν αυτό που εκατομμύρια άπονοι και σκληροί φτωχοί έχουν σαν δεδομένο και δεν δέχονται να μοιραστούν μαζί τους.

buzz it!

Λίγη “αναρχική” αξιοπρέπεια!

Αν θέλετε να δείτε κάτι πραγματικά αστείο μετά την πορεία που έχει καθιερωθεί να ακολουθεί την «εορτή» του Πολυτεχνείου, κάθε χρόνο, δεν έχετε παρά να περάσετε έξω από το κτήριο της Ασφάλειας στην Αλεξάνδρας μετά το τέλος της πορείας (και των επεισοδίων). Εγώ όσες φορές έτυχε να περάσω πέθανα στα γέλια! Ψευτοαναρχικοί που πριν λίγο μπορεί να έσπαγαν, να έκαιγαν, να κυνηγιόντουσαν με τους αστυνομικούς, να παίζανε πετροπόλεμο και ξύλο, ή οτιδήποτε άλλο, μετά τη σύλληψή τους έχουν πάρει το μπαμπά και τη μαμά τους τηλέφωνο και οι γονείς έχουν μαζευτεί μπροστά στην είσοδο και παρακαλούν να αφήσουν τα παιδιά τους, με ότι δικαιολογία τους κατέβει στο κεφάλι εκείνη τι στιγμή, ακόμα και με τσαμπουκά!
Κάντε ότι κάνετε αλλά τουλάχιστον δείξτε λίγη αξιοπρέπεια!!! Εφόσον αγωνίζεστε για ένα σκοπό που πιστεύεται ότι αξίζει, δεχθείτε ότι μπορεί να υπάρξουν και συνέπειες χωρίς να βάζετε το κεφάλι κάτω, φωνάζοντας το μπαμπά και τη μαμά να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση! Λίγη αξιοπρέπεια ρε!!!

buzz it!

Έως πότε η ξένη «συνωμοσία»...

Πολιτικά μη ορθό άρθρο για πολλά κολλημένα Ελληνικά μυαλά, του Παντελή Μπουκάλα από την Καθημερινή.


"Ποιος «ανακάλυψε» προ μηνός τον τάφο του Ιησού και της οικογένειάς του σε προάστιο της Ιερουσαλήμ; Μα ο «διεθνής σιωνισμός». Με ποιο στόχο; Μα για να πλήξει τον χριστιανισμό, και ιδιαίτερα την ελληνορθόδοξη εκδοχή του. Ποιος θυμήθηκε πέρυσι το απόκρυφο «Ευαγγέλιο του Ιούδα»; Μα ο «διεθνής σιωνισμός». Με ποιο στόχο; Μα για να πλήξει, τι άλλο, τον χριστιανισμό, τον δικό μας, τον ελληνικό χριστιανισμό. Ποιοι είχαν αποφασίσει, πριν από μερικά χρόνια, να μην αναγράφεται το θρήσκευμά μας στην αστυνομική μας ταυτότητα; Μα, ιταμά «ξένα κέντρα», καθηλωμένα στις ιδέες του επαράτου Διαφωτισμού. Και με ποιο στόχο; Μα για να κόψουν τις χριστιανικές μας ρίζες, την αντοχή των οποίων φαίνεται ότι δεν την εμπιστευόμαστε ιδιαίτερα, γι’ αυτό και θέλουμε και τη διά της αναγραφής επιβεβαίωση της ύπαρξής τους. Ποιοι έδωσαν την εντολή και τις κατευθύνσεις να γραφτεί το καινούργιο βιβλίο Ιστορίας της έκτης Δημοτικού; Απλή και πάλι η απάντηση, έχει την εξής συμπυκνωμένη μορφή: «Είναι απαράδεκτο τα παιδιά μας να διδάσκονται παραχαραγμένη την Ιστορία επειδή αυτό επιβάλλουν κάποια ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων». Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος είναι ο κήρυκας του δόγματος αυτού. Αλλά δεν είναι μόνος του. Τις ίδιες απόψεις τις ασπάζονται πολλοί, οι οποίοι μάλιστα δεν «κατοικούν» στη μία περιοχή του κομματικού και πολιτικού φάσματος, τη δεξιά, ούτε είναι όλοι τους εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι. Με αφορμή πάντως την εθνική επέτειο και τα εθιμικά διαγγέλματα και κηρύγματα, οι ιεράρχες ανταγωνίστηκαν με πάθος ποιος θα αναθεματίσει σφοδρότερα τον ξένο δάκτυλο, καθώς και τους «γενίτσαρους», όπου «γενίτσαροι» όσοι, χονδρικώς, διατηρούν κάποιες επιφυλάξεις για την ελληνικότητα του Θεού ή όσοι έχουν την αιρετική άποψη ότι η οικουμενική Ιστορία δεν ακολουθεί κατά την εκτύλιξή της ευθεία γραμμή, και δη γαλανόλευκη."
(η συνέχεια εδώ...)

buzz it!

Δικομματικός Παχυσαρκισμός (ή εναλλακτικά: "Το σκατό θα κρίνει τις επόμενες εκλογές!")

Καταπληκτικό δημοσίευμα στο σημερινό φύλλο της citycompress! Σε μια κρίση ευστροφίας και διορατικότητας ο γνωστός δημοσιογραφίσκος κύριος Κύτσος ανέλυσε την καταναλωτική μανία της σύγχρονης εποχής, με μοναδικό τρόπο, συνδέοντας την με την παχυσαρκία και την στροφή των Ελλήνων πολιτικών στο φαγητό! Αίσθηση και σοκ προκαλεί η διαπίστωση του κυρίου Κίτσου ότι σε περίπτωση νίκης του Ελ. Βενιζέλου στις εσωκομματικές εκλογές του Π.Α.Σ.Ο.Κ. και μη διάσπασής του, οδηγούμαστε σε δικομματικό παχυσαρκισμό! Με τους δύο κύριους διεκδικητές, τον κύριο Βενιζέλο και τον κύριο Καραμανλή, να ζυγίζουν στο σύνολο πάνω από 250 κιλά! Ενώ η διαφορά δυναμικότητας των δύο είναι ξεκάθαρη αφού ο κ. Βενιζέλος "τα ρίχνει άνετα" στον κύριο Καραμανλή (σύμφωνα με εκτιμήσεις πολιτικών αναλυτών και διαιτολόγων) με διαφορά τουλάχιστον 70 κιλών! Ήδη ο κύριος προθυπουργός, νιώθοντας την καυτή ανάσα από το τζατζίκι που έφαγε χθες ο κ. Βενιζέλος, εφαρμόζει αυστηρή δημοσιονομική πολιτική, τύπου να τρώει η μάνα και στο παιδί να μη δίνει, προκειμένου να καλύψει τη διαφορά και να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρωθυπουργία για τρίτη συνεχή χρονιά. Στην ίδια μοίρα ο κύριος Καρατζαφέρης, δεν καταφέρνει να ξεφύγει από το φαινόμενο, κάτι το οποίο πιστεύεται ότι του έδωσε ιδιαίτερη δυναμική και ώθησε την είσοδό του στη βουλή σε αντίθεση με τον κύριο Παπαθεμελή τον οποίο αντίπαλοί του χαρακτήριζαν πριν τις εκλογές, μεταξύ άλλων, "μισό άνθρωπο". Ακολουθεί η κυρία Παπαρήγα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στην κούρσα της ζυγαριάς, κάτι που αύξησε και τα εκλογικά της αποτελέσματα, ενώ την εξαίρεση στον κανόνα (γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει) αποτελεί ο κύριος Αλαβάνος, ο οποίος παρά την άνοδο του κόμματός του καταφέρνει να διατηρεί άψογη σιλουέτα, πηγαίνοντας όπως πάντα αντίθετα στο ρεύμα. Φήμες λένε, πάντως ότι οφείλει την σιλουέτα του στο καθημερινό τρέξιμο που ρίχνει για να εισπράττει ενοίκια, να συντηρεί, να κάνει εξώσεις σε κακοπληρωτές και να ψάχνει νέους νοικάρηδες για τα σαράντα δύο σπίτια που διαθέτει, παράλληλα με την κομματική του δραστηριότητα για το καλό του λαού. Εν κατακλείδι ο κύριος Κύτσος αναφέρεται στον πόλεμο βαρέων βαρών στον οποίο οδηγούμαστε με ανυπολόγιστες συνέπειες για την πολιτική ζωή της χώρας στην οποία, σε λίγα χρόνια, δεν θα μπορεί πλέον να επιβιώσει πολιτικός κάτω των εκατό κιλών, ενώ για άλλη μια φορά κερδισμένοι θα βγουν εστιατόρια τύπου Μπαϊρακτάρης στα οποία θα εξορμήσουν οι πολιτικοί μας ειδικά λίγο πριν τις επόμενες εκλογές για να πάρουν "δυνάμεις"...ζωή να 'χουν τα σκασμένα!
Σημείωση ότι παρά το εξαιρετικό άρθρο του κυρίου Κύτσου, η κυκλοφορία της εφημερίδας του παρέμεινε σταθερή, αφού πάγια πολιτική της είναι σαν κυκλοφορία να αναφέρει τον αριθμό των αντιτύπων που εκδίδει, άσχετα αν οι μισές από αυτές παραλαμβάνονται ανέγγιχτες από τους υπαλλήλους που κάνουν την διανομή της επόμενης μέρας...

buzz it!

Σκηνές δημοσιογραφικού πολιτισμού στα τηλεοπτικά παράθυρα!!!

Πρωτοφανές τηλεοπτικό φαινόμενο στον Alpha!!! Για όσους έτυχε να παρακολουθήσουν το αποψινό δελτίο αλλά και γι’ αυτούς που δεν έτυχε, αυτό που έγινε σήμερα εκεί ήταν κάτι το πρωτοφανές για τα χρονικά της Ελληνικής τηλεόρασης…της ιδιωτικής τουλάχιστον. Βάζω που λέτε alpha και τι να δω; Τη Μάρα να μιλάει με απολύτως ήρεμη φωνή σαν να κάνει κανονική συζήτηση!!! Κοιτάζω στο δεξιό παράθυρο και τι να δω; Ο κύριος Νικήτας Κακλαμάνης!!! Μάλιστα! Κύριος για αυτό που κατάφερε! Δάμασε την ελληνική σκουπιδοτηλεόραση! Απαντούσε σε ήρεμο ύφος και η Μάρα παρά τις δύσκολες ερωτήσεις διατηρούσε τη φωνή της σε φυσιολογικά επίπεδα! Αν είναι δυνατόν! Και το κορυφαίο συνέβη όταν τον λόγο πήρε ο Κακαουνάκης, με έκπληξη βλέπω να κάνει και αυτός την ερώτησή του σε ήρεμο τόνο και αφού πήρε την απάντησή του να παραμένει αμίλητος στο παράθυρό του! Στη συνέχεια ο Κυρτσός πήγε να γκαρίξει θέτοντας το δικό του ερώτημα αλλά τον έβαλε και αυτόν στη θέση του μια χαρά!
Έχω πάθει πλάκα με το αποψινό! Η κουβέντα τους παρόλο που δεν με ενδιέφερε ήταν μια απόλαυση! Κάθισα και άκουγα χωρίς να πιστεύω αυτό που βλέπω και ακούω! Ούτε να μιλάνε όλοι μαζί, ούτε να γκαρίζουν λες και δεν έχει volume το τηλεκοντρόλ μας, ούτε να τσακώνονται, ούτε να διακόπτουν, ούτε τους παρουσιαστές να κάνουν τους εισαγγελείς! Τη μανία των δημοσιογράφων στην Ελλάδα να γκαρίζουν ποτέ δεν την κατάλαβα, από τα πρώτα πρωινάδικα (Καμπουράκης, Παπαδάκης, Αυτιάς και το λοιπό σινάφι) μέχρι το τελευταίο δελτίο ειδήσεων και τις εξωτερικές μεταδώσεις όλοι γκαρίζουν λες και μιλάνε σε κουφές γιαγιάδες που ξέχασαν το ακουστικό ή σε βλάκες που μόνο με τις φωνές καταλαβαίνουν. Έλεος πια!

buzz it!

Το Ποντίκι έγραψε και πάλι…

Το Ποντίκι

buzz it!

Κοινωνικό Μήνυμα του politicallyincorrectgreece…

Dead Can Dance -The Host Of Seraphim

Kenny Goes To Hell

buzz it!

Ο φασισμός των διαφημιστών

Αφορμή για τα παρακάτω είναι ένα πρόσφατο σχόλιο που μου έκαναν ότι εγώ δεν περπατάω, αλλά απλά βάζω το κεφάλι κάτω και τρέχω…
Νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ και να μοιραστώ μαζί σας το καθημερινό πρόβλημα (για εμ ένα είναι πρόβλημα για εσάς δεν ξέρω) του αδιάκοπου βομβαρδισμού του εγκεφάλου μας, με ποικίλους τρόπους, από αμέτρητες διαφημίσεις. Και εξηγούμαι…
Κάθε πρωί ξεκινώ στις 7 περίπου για τη δουλειά. Από την ώρα που θα βγω από το σπίτι μου μέχρι την ώρα που θα μπω στην «ασφάλεια» του γραφείου μου, αισθάνομαι ότι τρέχω να ξεφύγω από χιλιάδες διαφημίσεις που με κυνηγούν. Το μετρό είναι γεμάτο από αυτές! Περίπου δέκα φωτισμένες αφίσες σε κάθε αποβάθρα, δηλαδή είκοσι σε κάθε χώρο επιβίβασης και αποβίβασης, συν αυτές που σε περιμένουν μετά από γωνίες στους διαδρόμους που οδηγούν στις κυλιόμενες και στις «απλές» σκάλες (γιατί σου λέει δεν μπορεί, πρέπει να περάσουν από εδώ για να βγουν) συν τις οθόνες πλάσματος σε κάποιους σταθμούς, συν τις εξωτερικές και εσωτερικές διαφημίσεις στα τραίνα. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια είχαν βάλει μέχρι και διαφημιστικά μηνύματα στα τούνελ του ηλεκτρικού τα οποία αποτελούνταν από πολλά καρέ και από τα παράθυρα των τραίνων τα έβλεπες ακριβώς σαν κινούμενα σχέδια, ολόκληρα βουβά τηλεοπτικά σποτάκια! Η κατάσταση βέβαια σήμερα στον ηλεκτρικό είναι πολύ καλή και αυτό ιδιαίτερα μετά την ανακατασκευή των σταθμών για την Ολυμπιάδα, γιατί μέχρι και το 2004 ακόμη και τα σκαλοπάτια είχαν διαφημιστικά μηνύματα γνωστού αναψυκτικού. Ούτε κάτω δηλαδή δεν μπορούσα να κοιτάω!!
Βγαίνοντας από το μετρό, με περιμένουν αφίσες κολλημένες στον τοίχο ακριβώς απέναντι από την έξοδο σε έναν αγώνα να πλακώσουν η μία την άλλη και όποιες νικήσουν εμένα! Προχωρώντας, στο απέναντι κτήριο υπάρχουν τεράστιες πινακίδες των μαγαζιών του ισογείου ή και άσχετες διαφημίσεις. Λίγο πιο μπροστά μου, επάνω σε ένα στύλο ύψους τριών περίπου μέτρων, στέκεται μία μεγάλη πινακίδα γνωστής πιτσαρίας ακριβώς μπροστά από το κατάστημα, λες και δεν έφτανε η τεράστια ταμπέλα που έχουν τοποθετήσει στην είσοδό του…
Στο περίπτερο που πάω για εφημερίδα, η τέντα όλο και με κάποια διαφήμιση στολίζεται, για να μην αναφέρω και τις διαφημίσεις στη στάση των λεωφορείων και στις ειδικές ταμπέλες στο δρόμο (εξαιτίας των οποίων έχουν χαθεί και ανθρώπινες ζωές) δίπλα από τα οποία αναγκαστικά περνάω, τις διαφημίσεις σε λεωφορεία και αυτοκίνητα και στις τσάντες υπερκαταναλωτικών δεσποινίδων που περνούν δίπλα μου μέχρι να φτάσω στο γραφείο και να ανοίξω την εφημερίδα μου η οποία, θέλοντας και μη, στις διαφημίσεις που δημοσιεύει στηρίζεται.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τελικά, υποσυνείδητα κάτι μας μένει, θέλουμε δεν θέλουμε. Πλέον, δεν χρειάζεται μια διαφήμιση να έχει κάποιο κρυφό μήνυμα για να μας επηρεάσει. Η οπτική κυρίως επίθεση που δεχόμαστε και ο τρόπος που έχουμε διαμορφώσει το περιβάλλον μας έτσι, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να κάνουμε δέκα βήματα χωρίς να δούμε τουλάχιστον πέντε διαφημιστικά μηνύματα οποιασδήποτε μορφής, έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Η απάθειά μας είναι τελικά αυτή που μας μετατρέπει σε καταναλωτικά όρνια!
Το να προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να αγνοείς όλα αυτά τα μηνύματα που υπάρχουν γύρω μας είναι πολύ δύσκολο και θέλει πολύ χρόνο για να το καταφέρεις. Αυτό που έχω καταλάβει από τη μέχρι τώρα προσπάθειά μου, και έπρεπε να το προσπαθήσω για να σταματήσω κάποια στιγμή να περπατώ σκυφτός, είναι πως ένα από τα στάδια που πρέπει να περάσει κάποιος κατά την προσπάθεια αυτή είναι αυτό της ψευδαίσθησης ότι τις αγνοεί…
Πολλές φορές πάντως βλέπω διαφημίσεις και πραγματικά γελάω με αυτά που μας σερβίρουν οι επίδοξοι διαφημιστές, αν και το περισσότερο γέλιο το έχουν οι διαφημίσεις με σεξουαλικό υπονοούμενο οι οποίες είναι απίστευτα πολλές και αφορούν από χαρτιά υγείας μέχρι φωτογραφικές μηχανές και μπορεί να είναι από φανερά προκλητικές μέχρι φοβερά ύπουλες…
Αυτά ήθελα να σας μεταφέρω λίγο πολύ, ελπίζω στην επόμενη βόλτα που θα κάνετε στην πόλη να με θυμηθείτε, και πραγματικά εύχομαι να κάνουμε κάτι και να έρθει και μέρα που θα διαμορφώνουμε εμείς το αστικό μας τοπίο και όχι εκείνο εμάς θα περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και οι φίλοι μας θα κόψουν επιτέλους τα πειράγματα…

buzz it!

Όλα καλά στο Ιράφ!


In The Know: White House Announces 'Everything Is Great In Iraf'

Άλλο ένα καταπληκτικό βίντεο από το Κρεμμύδι!

“…δεν θέλουμε να κάνουμε το Ιράφ υπερβολικά επιτυχημένο γιατί τότε και άλλα κράτη στην περιοχή θα θέλουν να τα απελευθερώσουμε και δεν έχουμε τόσα χρήματα…”


buzz it!

Μαλακίσιους

Αρχίζει η καινούρια τηλεοπτική σεζόν και τα κανάλια οργανώνουν δεξιώσεις για να παρουσιάσουν τα σκουπίδια που θα πουλήσουν και φέτος…
Αντιγράφουμε μια σειρά από τη Βολιβία, ένα τηλεπαιχνίδι από την Αμερική και ότι άλλο εύκαιρο βρούμε και κάνουμε σειρές και εκπομπές στο άρπα κόλα με σενάρια που δεν φτάνει ότι είναι αντιγραφή αλλά είναι γραμμένα και στο πόδι.
Το δε πρόγραμμα έχει ως εξής: βάζουμε μερικούς βλάκες το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι να φωνάζουν για τα δίκια του κόσμου, μετά μερικούς άλλους βλάκες να χαμογελάνε επί τρεις ώρες σα μαστουρωμένα, μετά ειδήσεις, μετά σκουπίδια, μετά καλά σκηνοθετημένες ειδήσεις, μετά κι άλλα σκουπίδια και έτοιμη η σούπα, κατευθείαν στον εγκέφαλό σας. Το μόνο με το οποίο αγανακτώ και θέλω πραγματικά να δείρω κόσμο όμως (εγώ, ένας κατά τα άλλα φιλήσυχος άνθρωπος) είναι οι γονείς που ξεφορτώνονται τα παιδιά τους, όταν είναι μικρότερα, στέλνοντάς τα να δουν τηλεόραση και που τα αφήνουν να βλέπουν χωρίς μέτρο όταν είναι μεγαλύτερα…
Αυτά για την ώρα… σταματάω γιατί από την πολύ τη γκρίνια θα αρχίσω να ακούγομαι πολύ γεροντίσιους…

buzz it!

Μετά την λήξη των εκλογών.

Λίγες ώρες μετά τις 19:00 της 16ης Σεπτεμβρίου, διαπίστωσα σε κανάλια και ραδιόφωνο εκφράσεις ου τύπου: «τώρα που τελείωσε η εκλογική περίοδος θα ξαναβγεί να μιλήσει ο πρωθυπουργός ή θα επιστρέψει στην προηγούμενη τακτική του;» (σχόλιο για την συστηματική του άρνηση να παρευρίσκεται και να μιλά στη βουλή των Ελλήνων).
Το κορυφαίο που το άκουσα σε παραπάνω από έναν σταθμούς: «είναι γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι κατά γενική ομολογία αυτή ήταν η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση, κατάφερε να διατηρήσει την αυτοδυναμία της…» (σχόλια δημοσιογράφων)
Και γενικά πολλά άλλα αρνητικά σχόλια τα οποία σε μεγάλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς ούτε κατά διάνοια δεν ακούγονταν τόσο καιρό πριν τις εκλογές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (και σχετικά ανώδυνων). Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί μόκο οι δημοσιογράφοι τόσο καιρό;;;
Σχολιάστηκε επίσης ότι ο κόσμος δεν θα χαριστεί στην κυβέρνηση αυτή την τετραετία… μήπως οι δημοσιογράφοι αναφέρονταν στους εαυτούς τους; Θα δείξει…

buzz it!

Το προεκλογικό μήνυμα του blog…Πολιτικό μήνυμα τρεισήμισι ετών περίπου…

buzz it!

Μεγαλώνει το Χάσμα πλουσίων και σούπερ πλουσίων!


In The Know: The Widening Gap Between America's Rich And Super-Rich

Δύσκολοι καιροί στην Αμερική όπου μεγαλώνει το χάσμα των πλουσίων και των σούπερ πλουσίων!

buzz it!

Κοπέλα, πιθανό θύμα βιασμού!


Missing Girl Probably Raped

Σαρκαστικό σχόλιο για την δημοσιογραφία της τηλεόρασης και όχι μόνο, αμερικανικής και όχι μόνο (Θυμηθείτε υπόθεση Άλεξ).

buzz it!

Μια εικόνα 1000 λέξεις...

buzz it!

Kostakis Burning GreeceIn just three years, burned the hell out of it!
(Πατήστε επάνω για μεγέθυνση)

buzz it!

Η κατοχή του Ιράκ δημιούργησε πολύ περισσότερους τρομοκράτες από όσους απομάκρυνε!

Κανονικά δεν θα μας έκανε εντύπωση μια τέτοια φράση, όμως όταν ακούγονται τέτοια λόγια από την ίδια την Αμερική, αποκτούν ξεχωριστή βαρύτητα. Σημαίνει είτε ότι αρχίζουν να ξυπνάνε, είτε ότι μειώνεται η πίεση και μπορούν κάποιοι σκεπτόμενοι άνθρωποι να εκφραστούν πιο ελεύθερα. Το κείμενο που θα βρείτε εδώ, είναι μεταφρασμένο από τους New York Times και δημοσιεύτηκε σήμερα στην καθημερινή.

buzz it!

Απόρρητη αναφορά για το παλαιστινιακό.

Διαβάστε εδώ, σχετικά με την τελευταία αναφορά του Alvaro de Soto, ο οποίος ολοκληρώνοντας την αποστολή που του ανατέθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη, κάνει μια προσέγγιση της κατάστασης στην Παλαιστίνη και περιγράφει τα λάθη του κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή και του Ισραήλ με ένα κείμενο που μάλλον δεν βρήκαν και τόσο πολιτικά ορθό οι ανώτεροί του. Οι πληροφορίες σχετικά με την αναφορά του δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Guardian.

buzz it!

Serj Tankian's: The Unthinking Majority

Note From Serj Tankian
“The Unthinking Majority” is a song that I needed to release now, before my record or single comes out, to make a statement about the current catastrophe of our failing democracy. It is unlike any other song on my solo record and meant to inspire collective action. Borders are the gallows of our collective national egos. Subjective lines in the sand, water and air are separating plants, animals, and atmosphere. Fear! Fear is the cause of separation for this imposed illusion, this cordoned off space from pre-birth. When we run out of borders, we reach infinity and unity. As for flags, they’re much less useful than toilet paper. No one has been caused distress by running out of flags. They become useful in times of crisis and unjust manipulative coercions pitting the victim against the victor or vice-versa. Neoliberal globalism is failing due to its underlying imperial ambitions and the discoveries of those sinister ulterior motives. So the ambitions have reawakened for “democracy promotion,” in the past few years. In real terms, that means promoting democracy if and only if it serves imperial ambitions. How about we create a real democracy right here and now! Let’s allow the people to vote for or against a pre-emptive war, universal healthcare, expansion of social security, the Kyoto Protocol, the International Criminal and World Courts, and the role of the United Nations in interventions and reconstruction of devastated lands. Let’s vote for how we want our taxes to be spent, directly. Major referendums discussed and debated thoroughly representing all sides of each issue on television. All empires represent the aristocracy in their imperial ambitions, not the general populace! Also in dire need is a true democracy of nations. The UN Security Council should be dissolved and the General Assembly should rule all international affairs, allowing all nations equal access to the international forum and law. Given the truth, all human beings will collectively choose the direction of this lost, possibly last civilization.

buzz it!

Το internet κράσαρε!!!


Breaking News: All Online Data Lost After Internet Crash

Καταστροφή για χιλιάδες bloggers, επισκέπτες του youtube και του myspace, παίκτες online παιχνιδιών και πολλών άλλων που έχασαν την κοινωνική τους ζωή!

buzz it!

Αποκατάσταση της ιστορικής Αλήθειας!Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας από το περιοδικό Γαλέρα.
Τα ζώα που έμειναν εκτός κιβωτού!

buzz it!

Αναπόφευκτη η Μικρασιατική Εκστρατεία

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο στην Καθημερινή του Νίκου Πετσαλή – Διομήδη.

buzz it!

Ας διαλύσουμε την πυροσβεστική!

Μια άκρως πολιτικά μη ορθή πράξη μιας άκρως πολιτικά ορθής κυβέρνησης!
Δείτε το παρακάτω άρθρο στην Καθημερινή της Δώρας Αντωνίου.

buzz it!

Λιακουροκατάσταση


L8, originally uploaded by heroic spots.Ανακαλύψαμε αυτόν τον σύνδεσμο σε blog του funnel και σας το παραθέτουμε: heroic spots' photos

Περιέχει αποκαλυπτικές λιακουροφωτογραφίες υψηλής αισθητικής αξίας, κατά τη γνώμη μας, που αξίζουν την προσοχή σας…

Η διεύθυνση για όσους δεν έχουν επισκεφθεί το blog του funnel, πατήστε εδώ.


buzz it!

Έρευνα σοκ! Οι ιρακινοί μπορεί και να υποφέρουν!!!

buzz it!