Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Λίγη “αναρχική” αξιοπρέπεια!

Αν θέλετε να δείτε κάτι πραγματικά αστείο μετά την πορεία που έχει καθιερωθεί να ακολουθεί την «εορτή» του Πολυτεχνείου, κάθε χρόνο, δεν έχετε παρά να περάσετε έξω από το κτήριο της Ασφάλειας στην Αλεξάνδρας μετά το τέλος της πορείας (και των επεισοδίων). Εγώ όσες φορές έτυχε να περάσω πέθανα στα γέλια! Ψευτοαναρχικοί που πριν λίγο μπορεί να έσπαγαν, να έκαιγαν, να κυνηγιόντουσαν με τους αστυνομικούς, να παίζανε πετροπόλεμο και ξύλο, ή οτιδήποτε άλλο, μετά τη σύλληψή τους έχουν πάρει το μπαμπά και τη μαμά τους τηλέφωνο και οι γονείς έχουν μαζευτεί μπροστά στην είσοδο και παρακαλούν να αφήσουν τα παιδιά τους, με ότι δικαιολογία τους κατέβει στο κεφάλι εκείνη τι στιγμή, ακόμα και με τσαμπουκά!
Κάντε ότι κάνετε αλλά τουλάχιστον δείξτε λίγη αξιοπρέπεια!!! Εφόσον αγωνίζεστε για ένα σκοπό που πιστεύεται ότι αξίζει, δεχθείτε ότι μπορεί να υπάρξουν και συνέπειες χωρίς να βάζετε το κεφάλι κάτω, φωνάζοντας το μπαμπά και τη μαμά να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση! Λίγη αξιοπρέπεια ρε!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ti na sou pw re file kala ta les. Na se rwthsw omws mhpws kai esy eisai mesa sto kthrio kai ta ksereis?

Orestis είπε...

όχι, αλλά και να ήμουν τι θα άλλαζε; πάντως απ' ότι είδα φέτος δεν έγινε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Egw pou eimai mesa sto kthrio sou lew oti oi astynomikoi einai ergazomenoi me poly perissotera problhmata apo to meso Ellhna.
Exoume pou exoume ta problhmata mas mh mas petate kai petres.
Edw se ligo mpainoume fylakh!!!!!